SCHATKAMER SINT.- CATHARINA

Contactgegevens SCHATKAMER SINT.- CATHARINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHATKAMER SINT.- CATHARINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHATKAMER SINT.- CATHARINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLEIN Z-N; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89566890 (+32-89566890) 89566890 (+32-89566890)

Fax (fax): +32 (15) 116-62-51 +32 (15) 116-62-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHATKAMER SINT.- CATHARINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHATKAMER SINT.- CATHARINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHATKAMER SINT.- CATHARINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHATKAMER SINT.- CATHARINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHATKAMER SINT.- CATHARINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHATKAMER SINT.- CATHARINA
Products information SCHATKAMER SINT.- CATHARINA

BTW identificatienummer (tax): BE09408111572
Ondernemingsnummer: 2919311523
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SCHATKAMER SINT.- CATHARINA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHATKAMER SINT.- CATHARINA
(Get full report from official database of BE for SCHATKAMER SINT.- CATHARINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHATKAMER SINT.- CATHARINA
Addition kinds of activities for SCHATKAMER SINT.- CATHARINA

344306. Voeringen / voering | Liners/lining
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
36210108. Motoren, elektrisch | Motors, electric
73890311. Window trimming service | Window trimming service
78190502. Laboratorium, film | Laboratory service, motion picture
80490300. Spraak specialist | Speech specialist

Werken bij SCHATKAMER SINT.- CATHARINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHATKAMER SINT.- CATHARINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHATKAMER SINT.- CATHARINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHATKAMER SINT.- CATHARINA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

 • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

 • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: Talentus Waterloo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

 • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

 • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

 • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

 • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: YVAGA

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

Zoek naar antwoorden van SCHATKAMER SINT.- CATHARINA in sociale netwerken
Look for responds of SCHATKAMER SINT.- CATHARINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHATKAMER SINT.- CATHARINA. Laat een reactie achter voor SCHATKAMER SINT.- CATHARINA. SCHATKAMER SINT.- CATHARINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHATKAMER SINT.- CATHARINA. Leave a respond for SCHATKAMER SINT.- CATHARINA. SCHATKAMER SINT.- CATHARINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHATKAMER SINT.- CATHARINA op de google maps. Adres en contacten SCHATKAMER SINT.- CATHARINA
Location of SCHATKAMER SINT.- CATHARINA on the google maps. Address and contacts of SCHATKAMER SINT.- CATHARINA

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHATKAMER SINT.- CATHARINA SCHATKAMER SINT.- CATHARINA: Braem Freddy BVBA | Fockenier Biercentrale NV | Chris (Coiffure) | ANDRE POLET | ANDRE LAMMERANT

Other related companies as SCHATKAMER SINT.- CATHARINA: Braem Freddy BVBA | Fockenier Biercentrale NV | Chris (Coiffure) | ANDRE POLET | ANDRE LAMMERANT

SCHATKAMER SINT.- CATHARINA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09408111572. Het bedrijf SCHATKAMER SINT.- CATHARINA bevindt zich op het adres: KERKPLEIN Z-N; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in SCHATKAMER SINT.- CATHARINA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHATKAMER SINT.- CATHARINA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHATKAMER SINT.- CATHARINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, openstaande posities, locatie van SCHATKAMER SINT.- CATHARINA op de kaart.

SCHATKAMER SINT.- CATHARINA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, company assigned to the tax number BE09408111572. The company SCHATKAMER SINT.- CATHARINA is located at the address: KERKPLEIN Z-N; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in SCHATKAMER SINT.- CATHARINA were not found.
The main activity of SCHATKAMER SINT.- CATHARINA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHATKAMER SINT.- CATHARINA is not available. You also can look at reviews of SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, open positions, location of SCHATKAMER SINT.- CATHARINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHATKAMER SINT.- CATHARINA, employees, financial statistics.