Fockenier Biercentrale NV

Contactgegevens Fockenier Biercentrale NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fockenier Biercentrale NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fockenier Biercentrale NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Steenweg 154; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 32 92 (+32-059 23 32 92) 059 23 32 92 (+32-059 23 32 92)

Fax (fax): 059 23 85 92 (+32-059 23 85 92) 059 23 85 92 (+32-059 23 85 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fockenier Biercentrale NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fockenier Biercentrale NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fockenier Biercentrale NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fockenier Biercentrale NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fockenier Biercentrale NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fockenier Biercentrale NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fockenier Biercentrale NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fockenier Biercentrale NV
Products information Fockenier Biercentrale NV

BTW identificatienummer (tax): BE01854461669
Ondernemingsnummer: 5422546386
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Waters & soft drinks

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fockenier Biercentrale NV
(Get full report from official database of BE for Fockenier Biercentrale NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fockenier Biercentrale NV
Addition kinds of activities for Fockenier Biercentrale NV

317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
353601. takels | Hoists
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
32719902. Blokken, beton of cinder: standaard | Blocks, concrete or cinder: standard
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
50850108. Drums, nieuw of gereviseerd | Drums, new or reconditioned

Werken bij Fockenier Biercentrale NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fockenier Biercentrale NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fockenier Biercentrale NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fockenier Biercentrale NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Fockenier Biercentrale NV in sociale netwerken
Look for responds of Fockenier Biercentrale NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fockenier Biercentrale NV. Laat een reactie achter voor Fockenier Biercentrale NV. Fockenier Biercentrale NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fockenier Biercentrale NV. Leave a respond for Fockenier Biercentrale NV. Fockenier Biercentrale NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fockenier Biercentrale NV op de google maps. Adres en contacten Fockenier Biercentrale NV
Location of Fockenier Biercentrale NV on the google maps. Address and contacts of Fockenier Biercentrale NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fockenier Biercentrale NV Fockenier Biercentrale NV: Bogaerts Elektro BVBA | Gargam R | De Coninck K | BAANBREKERS TREMELO | De Dobbeleer L BVBA

Other related companies as Fockenier Biercentrale NV: Bogaerts Elektro BVBA | Gargam R | De Coninck K | BAANBREKERS TREMELO | De Dobbeleer L BVBA

Fockenier Biercentrale NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fockenier Biercentrale NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01854461669. Het bedrijf Fockenier Biercentrale NV bevindt zich op het adres: Nieuwe Steenweg 154; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Lijst met producten zijn Waters & soft drinks.
De hoofdactiviteit van Fockenier Biercentrale NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fockenier Biercentrale NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fockenier Biercentrale NV, openstaande posities, locatie van Fockenier Biercentrale NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fockenier Biercentrale NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fockenier Biercentrale NV, company assigned to the tax number BE01854461669. The company Fockenier Biercentrale NV is located at the address: Nieuwe Steenweg 154; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beer and ale - Dealers. List of products are Waters & soft drinks.
The main activity of Fockenier Biercentrale NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fockenier Biercentrale NV is not available. You also can look at reviews of Fockenier Biercentrale NV, open positions, location of Fockenier Biercentrale NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fockenier Biercentrale NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fockenier Biercentrale NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fockenier Biercentrale NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fockenier Biercentrale NV, employees, financial statistics.