PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME
Private companiesCoal Mining • PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME

Contactgegevens PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIJNWAADMARKT 20; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55309040 (+32-55309040) 55309040 (+32-55309040)

Fax (fax): +32 (57) 400-94-66 +32 (57) 400-94-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME
Products information PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME

BTW identificatienummer (tax): BE07520111083
Ondernemingsnummer: 8121887207
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME
(Get full report from official database of BE for PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME
Addition kinds of activities for PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME

1794. Uitboren | Excavation work
249900. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
335701. Communicatie draad | Communication wire
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment

Werken bij PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

 • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

 • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

 • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

 • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

 • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

 • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

  Regio: DOTTIGNIES

  Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

  Type: Vaste Job

  - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

 • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME in sociale netwerken
Look for responds of PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME. Laat een reactie achter voor PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME. PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME. Leave a respond for PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME. PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME op de google maps. Adres en contacten PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME
Location of PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME on the google maps. Address and contacts of PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME

Andere gerelateerde bedrijven als come PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME: DE KEULENAER | Vanassche L | FEDERALE POLITIE | AFSLUITINGEN VERMEERSCH F | Spaas Sarah

Other related companies as PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME: DE KEULENAER | Vanassche L | FEDERALE POLITIE | AFSLUITINGEN VERMEERSCH F | Spaas Sarah

PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07520111083. Het bedrijf PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME bevindt zich op het adres: LIJNWAADMARKT 20; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, openstaande posities, locatie van PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME op de kaart.

PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, company assigned to the tax number BE07520111083. The company PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME is located at the address: LIJNWAADMARKT 20; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME were not found.
The main activity of PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME is not available. You also can look at reviews of PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, open positions, location of PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROVINCIAAL MUSEUM 'T ENAME, employees, financial statistics.