PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM
Private companiesTobacco Products • PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM

Contactgegevens PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE HERENTALSESTRAAT 31-33; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32024890 32024890

Fax (fax): +32 (11) 916-32-16 +32 (11) 916-32-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM
Products information PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE08867584228
Ondernemingsnummer: 1201049804
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM
(Get full report from official database of BE for PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM
Addition kinds of activities for PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM

017900. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
253199. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
38410103. Slit lampen (oogheelkundige goederen) | Slit lamps (ophthalmic goods)
51370202. Lingerie | Lingerie
79930401. Gokkenbedrijven die munten bedienen | Gambling establishments operating coin-operated machines
83220204. Kinderhulpmaatschappij | Childrens' aid society

Werken bij PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZ GROENINGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

 • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

 • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

 • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

 • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: RECOMATICS

  Type: Vaste Job

  Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

 • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

 • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

Zoek naar antwoorden van PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM. Laat een reactie achter voor PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM. PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM. Leave a respond for PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM. PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM op de google maps. Adres en contacten PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM
Location of PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM on the google maps. Address and contacts of PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM: FORTIS | COMMISSION SPORTIVE DE LA PECHE AL MOUCHE | FRAIPONT | STANNICK | Tip Top Clean SPRL

Other related companies as PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM: FORTIS | COMMISSION SPORTIVE DE LA PECHE AL MOUCHE | FRAIPONT | STANNICK | Tip Top Clean SPRL

PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08867584228. Het bedrijf PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM bevindt zich op het adres: LANGE HERENTALSESTRAAT 31-33; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 333,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, openstaande posities, locatie van PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM op de kaart.

PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, company assigned to the tax number BE08867584228. The company PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM is located at the address: LANGE HERENTALSESTRAAT 31-33; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 333,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM were not found.
The main activity of PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM is not available. You also can look at reviews of PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, open positions, location of PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROVINCIAAL DIAMANTMUSEUM, employees, financial statistics.