PROVINCIAAL BOSMUSEUM

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • PROVINCIAAL BOSMUSEUM
Private companiesSocial Services • PROVINCIAAL BOSMUSEUM

Contactgegevens PROVINCIAAL BOSMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROVINCIAAL BOSMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROVINCIAAL BOSMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 80; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93782050 (+32-93782050) 93782050 (+32-93782050)

Fax (fax): +32 (11) 615-39-23 +32 (11) 615-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROVINCIAAL BOSMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROVINCIAAL BOSMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROVINCIAAL BOSMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROVINCIAAL BOSMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROVINCIAAL BOSMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROVINCIAAL BOSMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROVINCIAAL BOSMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROVINCIAAL BOSMUSEUM
Products information PROVINCIAAL BOSMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE04749633789
Ondernemingsnummer: 6389617919
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PROVINCIAAL BOSMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROVINCIAAL BOSMUSEUM
(Get full report from official database of BE for PROVINCIAAL BOSMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROVINCIAAL BOSMUSEUM
Addition kinds of activities for PROVINCIAAL BOSMUSEUM

8351. Kinderopvangdiensten | Child day care services
238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
342102. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
72990800. Steekdiensten | Stitching services

Werken bij PROVINCIAAL BOSMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROVINCIAAL BOSMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROVINCIAAL BOSMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROVINCIAAL BOSMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

 • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

 • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Magazijnmedewerker Dagwerk (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt ingezet in de frigo afdeling(geen diepvries) waarbij je de goederen aanvult en klaar zet voor bestelling.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

 • Schoonmaker studentencafé (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

 • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: DE STER

  Type: Vaste Job

  DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

 • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: AD DELHAIZE

  Type: Flexijob

  Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van PROVINCIAAL BOSMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of PROVINCIAAL BOSMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROVINCIAAL BOSMUSEUM. Laat een reactie achter voor PROVINCIAAL BOSMUSEUM. PROVINCIAAL BOSMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROVINCIAAL BOSMUSEUM. Leave a respond for PROVINCIAAL BOSMUSEUM. PROVINCIAAL BOSMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROVINCIAAL BOSMUSEUM op de google maps. Adres en contacten PROVINCIAAL BOSMUSEUM
Location of PROVINCIAAL BOSMUSEUM on the google maps. Address and contacts of PROVINCIAAL BOSMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come PROVINCIAAL BOSMUSEUM PROVINCIAAL BOSMUSEUM: G. GENEVROIX | HUIS DUFRAING SPORT | TOSCA | VAL?RIE GOBERT | Vervoort L

Other related companies as PROVINCIAAL BOSMUSEUM: G. GENEVROIX | HUIS DUFRAING SPORT | TOSCA | VAL?RIE GOBERT | Vervoort L

PROVINCIAAL BOSMUSEUM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROVINCIAAL BOSMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04749633789. Het bedrijf PROVINCIAAL BOSMUSEUM bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 80; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PROVINCIAAL BOSMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROVINCIAAL BOSMUSEUM is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROVINCIAAL BOSMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROVINCIAAL BOSMUSEUM, openstaande posities, locatie van PROVINCIAAL BOSMUSEUM op de kaart.

PROVINCIAAL BOSMUSEUM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROVINCIAAL BOSMUSEUM, company assigned to the tax number BE04749633789. The company PROVINCIAAL BOSMUSEUM is located at the address: GENTSESTEENWEG 80; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PROVINCIAAL BOSMUSEUM were not found.
The main activity of PROVINCIAAL BOSMUSEUM is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROVINCIAAL BOSMUSEUM is not available. You also can look at reviews of PROVINCIAAL BOSMUSEUM, open positions, location of PROVINCIAAL BOSMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROVINCIAAL BOSMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROVINCIAAL BOSMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROVINCIAAL BOSMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROVINCIAAL BOSMUSEUM, employees, financial statistics.