PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK

Contactgegevens PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): D. VAN LEEUWENSTRAAT 23; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 11691188 (+32-11691188) 11691188 (+32-11691188)

Fax (fax): +32 (61) 970-57-34 +32 (61) 970-57-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK
Products information PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK

BTW identificatienummer (tax): BE07979614257
Ondernemingsnummer: 5242645263
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK
(Get full report from official database of BE for PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK
Addition kinds of activities for PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
16290103. Dam constructie | Dam construction
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
35320206. Flotatiemachines (mijnbouwmachines) | Flotation machinery (mining machinery)
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
50489902. Frames, oftalmisch | Frames, ophthalmic
63119908. Levensherverzekeringsmaatschappijen | Life reinsurance carriers
80110300. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations

Werken bij PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

 • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Business Controller (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

 • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

  Regio: ZOERLE-PARWIJS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent bouwkunde (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

 • Student verkoop (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ZEEMAN

  Type: Studentenjob

  Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

 • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

 • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

 • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

 • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HYBOMA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

 • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

Zoek naar antwoorden van PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK in sociale netwerken
Look for responds of PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK. Laat een reactie achter voor PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK. PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK. Leave a respond for PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK. PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK op de google maps. Adres en contacten PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK
Location of PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK on the google maps. Address and contacts of PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK

Andere gerelateerde bedrijven als come PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK: STADSBESTUUR | MICHEL DE RONDE | IMPRIMERIE LA RAP?RASSE | DANIEL MEWISSEN | WIRIX RIJSCHOOL

Other related companies as PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK: STADSBESTUUR | MICHEL DE RONDE | IMPRIMERIE LA RAP?RASSE | DANIEL MEWISSEN | WIRIX RIJSCHOOL

PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979614257. Het bedrijf PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK bevindt zich op het adres: D. VAN LEEUWENSTRAAT 23; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, openstaande posities, locatie van PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK op de kaart.

PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, company assigned to the tax number BE07979614257. The company PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK is located at the address: D. VAN LEEUWENSTRAAT 23; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK were not found.
The main activity of PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK is not available. You also can look at reviews of PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, open positions, location of PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROV.MUSEUM BEGIJNHOFKERK, employees, financial statistics.