POLITIEMUSEUM

Contactgegevens POLITIEMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLITIEMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLITIEMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FORT II; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33538780 (+32-33538780) 33538780 (+32-33538780)

Fax (fax): +32 (63) 291-21-73 +32 (63) 291-21-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLITIEMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLITIEMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLITIEMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLITIEMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLITIEMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLITIEMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLITIEMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLITIEMUSEUM
Products information POLITIEMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE08009826660
Ondernemingsnummer: 7872222900
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in POLITIEMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLITIEMUSEUM
(Get full report from official database of BE for POLITIEMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLITIEMUSEUM
Addition kinds of activities for POLITIEMUSEUM

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
013900. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
27590304. Coupons: drukwerk, nsk | Coupons: printing, nsk
38259901. Verlopen tijdmeters, elektronisch | Elapsed time meters, electronic
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
70339901. campings | Campgrounds
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services

Werken bij POLITIEMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLITIEMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLITIEMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLITIEMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

 • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Calculaties maken voor sanitair en hvac

 • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

  Regio: SEMMERZAKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

 • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

 • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

 • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

 • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

 • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: KREFEL

  Type: Vaste Job

  Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

 • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BVBA

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

 • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

  Type: Vaste Job

  Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

 • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van POLITIEMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of POLITIEMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLITIEMUSEUM. Laat een reactie achter voor POLITIEMUSEUM. POLITIEMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLITIEMUSEUM. Leave a respond for POLITIEMUSEUM. POLITIEMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLITIEMUSEUM op de google maps. Adres en contacten POLITIEMUSEUM
Location of POLITIEMUSEUM on the google maps. Address and contacts of POLITIEMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come POLITIEMUSEUM POLITIEMUSEUM: FLFUJIFILM ELECTRONIC MATERIALS EU NV | LURSON SARL | DANIEL MARTIN | De Moté J | Vandenhende A

Other related companies as POLITIEMUSEUM: FLFUJIFILM ELECTRONIC MATERIALS EU NV | LURSON SARL | DANIEL MARTIN | De Moté J | Vandenhende A

POLITIEMUSEUM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLITIEMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009826660. Het bedrijf POLITIEMUSEUM bevindt zich op het adres: FORT II; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in POLITIEMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLITIEMUSEUM is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLITIEMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLITIEMUSEUM, openstaande posities, locatie van POLITIEMUSEUM op de kaart.

POLITIEMUSEUM is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLITIEMUSEUM, company assigned to the tax number BE08009826660. The company POLITIEMUSEUM is located at the address: FORT II; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in POLITIEMUSEUM were not found.
The main activity of POLITIEMUSEUM is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POLITIEMUSEUM is not available. You also can look at reviews of POLITIEMUSEUM, open positions, location of POLITIEMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLITIEMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLITIEMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLITIEMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLITIEMUSEUM, employees, financial statistics.