POLITIEMUSEUM

Contactgegevens POLITIEMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLITIEMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLITIEMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FORT II STRAAT 3; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33221266 (+32-33221266) 33221266 (+32-33221266)

Fax (fax): +32 (9) 258-84-16 +32 (9) 258-84-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLITIEMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLITIEMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLITIEMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLITIEMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLITIEMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLITIEMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLITIEMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLITIEMUSEUM
Products information POLITIEMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE01972564697
Ondernemingsnummer: 3429077148
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in POLITIEMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLITIEMUSEUM
(Get full report from official database of BE for POLITIEMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLITIEMUSEUM
Addition kinds of activities for POLITIEMUSEUM

147903. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
24119901. Brandstof hout oogsten | Fuel wood harvesting
25149907. Serverswagens en theewagen: metaal | Serving carts and tea wagons: metal
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
48220202. Mailgram diensten | Mailgram services
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
76990107. Precisie instrument reparatie | Precision instrument repair

Werken bij POLITIEMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLITIEMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLITIEMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLITIEMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

 • Servicemonteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

 • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

 • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

 • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

 • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

 • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

 • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

  Type: Vaste Job

  Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

  Type: Vaste Job

  ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

 • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

 • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Leercontract

  Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • kelner(in) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MUB'ART

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van POLITIEMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of POLITIEMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLITIEMUSEUM. Laat een reactie achter voor POLITIEMUSEUM. POLITIEMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLITIEMUSEUM. Leave a respond for POLITIEMUSEUM. POLITIEMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLITIEMUSEUM op de google maps. Adres en contacten POLITIEMUSEUM
Location of POLITIEMUSEUM on the google maps. Address and contacts of POLITIEMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come POLITIEMUSEUM POLITIEMUSEUM: COIFFURE DOMINIQUE | Profi-Sport | VETRAPO | NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI | O.C.M.W.

Other related companies as POLITIEMUSEUM: COIFFURE DOMINIQUE | Profi-Sport | VETRAPO | NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI | O.C.M.W.

POLITIEMUSEUM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLITIEMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01972564697. Het bedrijf POLITIEMUSEUM bevindt zich op het adres: FORT II STRAAT 3; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in POLITIEMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLITIEMUSEUM is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLITIEMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLITIEMUSEUM, openstaande posities, locatie van POLITIEMUSEUM op de kaart.

POLITIEMUSEUM is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLITIEMUSEUM, company assigned to the tax number BE01972564697. The company POLITIEMUSEUM is located at the address: FORT II STRAAT 3; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in POLITIEMUSEUM were not found.
The main activity of POLITIEMUSEUM is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POLITIEMUSEUM is not available. You also can look at reviews of POLITIEMUSEUM, open positions, location of POLITIEMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLITIEMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLITIEMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLITIEMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLITIEMUSEUM, employees, financial statistics.