PARFUM-O-THEEK

Contactgegevens PARFUM-O-THEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARFUM-O-THEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARFUM-O-THEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEFVELDSTRAAT 26; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11224059 (+32-11224059) 11224059 (+32-11224059)

Fax (fax): +32 (56) 177-79-92 +32 (56) 177-79-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARFUM-O-THEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARFUM-O-THEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARFUM-O-THEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARFUM-O-THEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARFUM-O-THEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARFUM-O-THEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARFUM-O-THEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARFUM-O-THEEK
Products information PARFUM-O-THEEK

BTW identificatienummer (tax): BE07413818359
Ondernemingsnummer: 1816009521
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PARFUM-O-THEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARFUM-O-THEEK
(Get full report from official database of BE for PARFUM-O-THEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARFUM-O-THEEK
Addition kinds of activities for PARFUM-O-THEEK

752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij PARFUM-O-THEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARFUM-O-THEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARFUM-O-THEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARFUM-O-THEEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

 • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

 • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

 • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

 • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

 • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ULU TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

 • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

 • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: AMEEL, JOHAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

 • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Intys HR

  Type: Werfreserve

  experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

 • Notari?le stage (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

 • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

  Type: Flexijob

  Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van PARFUM-O-THEEK in sociale netwerken
Look for responds of PARFUM-O-THEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARFUM-O-THEEK. Laat een reactie achter voor PARFUM-O-THEEK. PARFUM-O-THEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARFUM-O-THEEK. Leave a respond for PARFUM-O-THEEK. PARFUM-O-THEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARFUM-O-THEEK op de google maps. Adres en contacten PARFUM-O-THEEK
Location of PARFUM-O-THEEK on the google maps. Address and contacts of PARFUM-O-THEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come PARFUM-O-THEEK PARFUM-O-THEEK: DANNY ROELANDT | Van den Bosch M | SOENEN INTERNATIONAL NV | BORG COURIER | Bozek W

Other related companies as PARFUM-O-THEEK: DANNY ROELANDT | Van den Bosch M | SOENEN INTERNATIONAL NV | BORG COURIER | Bozek W

PARFUM-O-THEEK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARFUM-O-THEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07413818359. Het bedrijf PARFUM-O-THEEK bevindt zich op het adres: HEFVELDSTRAAT 26; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PARFUM-O-THEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARFUM-O-THEEK is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARFUM-O-THEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARFUM-O-THEEK, openstaande posities, locatie van PARFUM-O-THEEK op de kaart.

PARFUM-O-THEEK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARFUM-O-THEEK, company assigned to the tax number BE07413818359. The company PARFUM-O-THEEK is located at the address: HEFVELDSTRAAT 26; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PARFUM-O-THEEK were not found.
The main activity of PARFUM-O-THEEK is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PARFUM-O-THEEK is not available. You also can look at reviews of PARFUM-O-THEEK, open positions, location of PARFUM-O-THEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARFUM-O-THEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARFUM-O-THEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARFUM-O-THEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARFUM-O-THEEK, employees, financial statistics.