Van den Bosch M

Contactgegevens Van den Bosch M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van den Bosch M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van den Bosch M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Bunder 4; 2990; Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 03 669 92 05 (+32-03 669 92 05) 03 669 92 05 (+32-03 669 92 05)

Fax (fax): 03 669 92 06 (+32-03 669 92 06) 03 669 92 06 (+32-03 669 92 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van den Bosch M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van den Bosch M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van den Bosch M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van den Bosch M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van den Bosch M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van den Bosch M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van den Bosch M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van den Bosch M
Products information Van den Bosch M

BTW identificatienummer (tax): BE04678222656
Ondernemingsnummer: 5083343505
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Van den Bosch M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Regulating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van den Bosch M
(Get full report from official database of BE for Van den Bosch M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van den Bosch M
Addition kinds of activities for Van den Bosch M

3911. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
23960203. Passementeries | Passementeries
27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
35999910. Malen gietstukken voor de handel | Grinding castings for the trade

Werken bij Van den Bosch M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van den Bosch M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van den Bosch M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van den Bosch M. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

 • Persoperator (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

  Regio: BURST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

  Regio: PULDERBOS

  Bedrijf: PNIEL

  Type: Studentenjob

  Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

 • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PLOPSA

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

 • Productiemedewerker (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

 • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Flexijob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Van den Bosch M in sociale netwerken
Look for responds of Van den Bosch M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van den Bosch M. Laat een reactie achter voor Van den Bosch M. Van den Bosch M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van den Bosch M. Leave a respond for Van den Bosch M. Van den Bosch M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van den Bosch M op de google maps. Adres en contacten Van den Bosch M
Location of Van den Bosch M on the google maps. Address and contacts of Van den Bosch M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van den Bosch M Van den Bosch M: De Bus S | OPTIEK LONCKE | P.C. KONTICH | C.V. SERVICE | IMMODIGI

Other related companies as Van den Bosch M: De Bus S | OPTIEK LONCKE | P.C. KONTICH | C.V. SERVICE | IMMODIGI

Van den Bosch M is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van den Bosch M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04678222656. Het bedrijf Van den Bosch M bevindt zich op het adres: Hoge Bunder 4; 2990; Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 534,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Regulating systems. Producten gemaakt in Van den Bosch M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van den Bosch M is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van den Bosch M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van den Bosch M, openstaande posities, locatie van Van den Bosch M op de kaart.

Van den Bosch M is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van den Bosch M, company assigned to the tax number BE04678222656. The company Van den Bosch M is located at the address: Hoge Bunder 4; 2990; Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 534,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Regulating systems. Products created in Van den Bosch M were not found.
The main activity of Van den Bosch M is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van den Bosch M is not available. You also can look at reviews of Van den Bosch M, open positions, location of Van den Bosch M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van den Bosch M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van den Bosch M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van den Bosch M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van den Bosch M, employees, financial statistics.