O.L.VROUWEKATHEDRAAL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • O.L.VROUWEKATHEDRAAL
Private companiesAgricultural Services • O.L.VROUWEKATHEDRAAL

Contactgegevens O.L.VROUWEKATHEDRAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O.L.VROUWEKATHEDRAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

O.L.VROUWEKATHEDRAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDSCHOENMARKT; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32139940 32139940

Fax (fax): +32 (86) 599-53-40 +32 (86) 599-53-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O.L.VROUWEKATHEDRAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O.L.VROUWEKATHEDRAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O.L.VROUWEKATHEDRAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O.L.VROUWEKATHEDRAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O.L.VROUWEKATHEDRAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O.L.VROUWEKATHEDRAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O.L.VROUWEKATHEDRAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O.L.VROUWEKATHEDRAAL
Products information O.L.VROUWEKATHEDRAAL

BTW identificatienummer (tax): BE03584259033
Ondernemingsnummer: 6741455078
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in O.L.VROUWEKATHEDRAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O.L.VROUWEKATHEDRAAL
(Get full report from official database of BE for O.L.VROUWEKATHEDRAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor O.L.VROUWEKATHEDRAAL
Addition kinds of activities for O.L.VROUWEKATHEDRAAL

5813. Drinkplaatsen | Drinking places
145500. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
30691502. Gietstukken, rubber | Castings, rubber
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
50510406. Blikplaat | Tin plate
51599906. Mos | Moss

Werken bij O.L.VROUWEKATHEDRAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O.L.VROUWEKATHEDRAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O.L.VROUWEKATHEDRAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O.L.VROUWEKATHEDRAAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

 • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

 • Huishoudhulp (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

 • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

 • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: RALET

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

 • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

 • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

 • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van O.L.VROUWEKATHEDRAAL in sociale netwerken
Look for responds of O.L.VROUWEKATHEDRAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor O.L.VROUWEKATHEDRAAL. Laat een reactie achter voor O.L.VROUWEKATHEDRAAL. O.L.VROUWEKATHEDRAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O.L.VROUWEKATHEDRAAL. Leave a respond for O.L.VROUWEKATHEDRAAL. O.L.VROUWEKATHEDRAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O.L.VROUWEKATHEDRAAL op de google maps. Adres en contacten O.L.VROUWEKATHEDRAAL
Location of O.L.VROUWEKATHEDRAAL on the google maps. Address and contacts of O.L.VROUWEKATHEDRAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come O.L.VROUWEKATHEDRAAL O.L.VROUWEKATHEDRAAL: Van Hove W | COIFFURE LI?GEOIS | CENTRE PSYCHIATRIQUETRAVERSI?RE | Stefalex | Minds

Other related companies as O.L.VROUWEKATHEDRAAL: Van Hove W | COIFFURE LI?GEOIS | CENTRE PSYCHIATRIQUETRAVERSI?RE | Stefalex | Minds

O.L.VROUWEKATHEDRAAL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O.L.VROUWEKATHEDRAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03584259033. Het bedrijf O.L.VROUWEKATHEDRAAL bevindt zich op het adres: HANDSCHOENMARKT; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in O.L.VROUWEKATHEDRAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van O.L.VROUWEKATHEDRAAL is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O.L.VROUWEKATHEDRAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O.L.VROUWEKATHEDRAAL, openstaande posities, locatie van O.L.VROUWEKATHEDRAAL op de kaart.

O.L.VROUWEKATHEDRAAL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is O.L.VROUWEKATHEDRAAL, company assigned to the tax number BE03584259033. The company O.L.VROUWEKATHEDRAAL is located at the address: HANDSCHOENMARKT; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in O.L.VROUWEKATHEDRAAL were not found.
The main activity of O.L.VROUWEKATHEDRAAL is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of O.L.VROUWEKATHEDRAAL is not available. You also can look at reviews of O.L.VROUWEKATHEDRAAL, open positions, location of O.L.VROUWEKATHEDRAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O.L.VROUWEKATHEDRAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O.L.VROUWEKATHEDRAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O.L.VROUWEKATHEDRAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O.L.VROUWEKATHEDRAAL, employees, financial statistics.