NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM

Contactgegevens NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENPLEIN 1; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32320850 32320850

Fax (fax): +32 (53) 246-83-26 +32 (53) 246-83-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM
Products information NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE06052337646
Ondernemingsnummer: 1626770019
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 142,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM
(Get full report from official database of BE for NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM
Addition kinds of activities for NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM

207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
251999. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
801102. Medische centra | Medical centers
25220302. Bestandslotramen: behalve hout | File drawer frames: except wood
27549911. Kaarten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Maps: gravure printing, not published on site
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
38410417. speculums | Speculums
44990302. Bootlever, behalve plezier | Boat livery, except pleasure
83220100. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service

Werken bij NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

 • Installateur fonteinen (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

 • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

 • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

 • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Vaste Job

  Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

 • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

 • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: B FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

 • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Leercontract

  Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM. Laat een reactie achter voor NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM. NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM. Leave a respond for NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM. NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM op de google maps. Adres en contacten NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM
Location of NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM on the google maps. Address and contacts of NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM: Pita Hamza | FA. WIMAT | LISTROO | PHARMACIE DU MARAIS | ROGGEN

Other related companies as NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM: Pita Hamza | FA. WIMAT | LISTROO | PHARMACIE DU MARAIS | ROGGEN

NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06052337646. Het bedrijf NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM bevindt zich op het adres: STEENPLEIN 1; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 142,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, openstaande posities, locatie van NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM op de kaart.

NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, company assigned to the tax number BE06052337646. The company NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM is located at the address: STEENPLEIN 1; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 142,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM were not found.
The main activity of NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM is not available. You also can look at reviews of NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, open positions, location of NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATIONAAL SCHEEPVAARTMUSEUM, employees, financial statistics.