FA. WIMAT

Contactgegevens FA. WIMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. WIMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. WIMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSEBAAN 101BA; 3461; BEKKEVOORT, België

Telefoon (phone): 16770388 (+32-16770388) 16770388 (+32-16770388)

Fax (fax): +32 (65) 299-22-37 +32 (65) 299-22-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. WIMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. WIMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. WIMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. WIMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. WIMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. WIMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. WIMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. WIMAT
Products information FA. WIMAT

BTW identificatienummer (tax): BE08289978027
Ondernemingsnummer: 6073760986
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FA. WIMAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. WIMAT
(Get full report from official database of BE for FA. WIMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. WIMAT
Addition kinds of activities for FA. WIMAT

275204. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
769911. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
20330104. Pizza saus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Pizza sauce: packaged in cans, jars, etc.
36610110. Telefoon sets, alle soorten behalve mobiele radio | Telephone sets, all types except cellular radio
50120400. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
50230203. Linnengoed, tafel | Linens, table
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service

Werken bij FA. WIMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. WIMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. WIMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. WIMAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van FA. WIMAT in sociale netwerken
Look for responds of FA. WIMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. WIMAT. Laat een reactie achter voor FA. WIMAT. FA. WIMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. WIMAT. Leave a respond for FA. WIMAT. FA. WIMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. WIMAT op de google maps. Adres en contacten FA. WIMAT
Location of FA. WIMAT on the google maps. Address and contacts of FA. WIMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. WIMAT FA. WIMAT: 'T ZOETE MONDJE | Baso Mode Belgium SPRL | GARAGEN VAN LOON P. | Piano's Van Innis | Euro-Pictures

Other related companies as FA. WIMAT: 'T ZOETE MONDJE | Baso Mode Belgium SPRL | GARAGEN VAN LOON P. | Piano's Van Innis | Euro-Pictures

FA. WIMAT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. WIMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289978027. Het bedrijf FA. WIMAT bevindt zich op het adres: TIENSEBAAN 101BA; 3461; BEKKEVOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in FA. WIMAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. WIMAT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. WIMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. WIMAT, openstaande posities, locatie van FA. WIMAT op de kaart.

FA. WIMAT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. WIMAT, company assigned to the tax number BE08289978027. The company FA. WIMAT is located at the address: TIENSEBAAN 101BA; 3461; BEKKEVOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden. Products created in FA. WIMAT were not found.
The main activity of FA. WIMAT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. WIMAT is not available. You also can look at reviews of FA. WIMAT, open positions, location of FA. WIMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. WIMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. WIMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. WIMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. WIMAT, employees, financial statistics.