GEOTEC INTERNATIONAL

Contactgegevens GEOTEC INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEOTEC INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEOTEC INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 24, Rue du Passe Tout Outre 7941 Attre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-68-45-75-00 32-68-45-75-00

Fax (fax): 32-68-45-55-77 32-68-45-55-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEOTEC INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEOTEC INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEOTEC INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEOTEC INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEOTEC INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEOTEC INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEOTEC INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEOTEC INTERNATIONAL
Products information GEOTEC INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08815948486
Ondernemingsnummer: 3579589843
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in GEOTEC INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foundations - works

Product klasse (product class): Equipment, Foundation, Carbide

Profiel (profile): Foundation material, New equipment Used, Rental Piles, Cast walls, Jet Grouting Offshore dredging, port dredging Water research sounding tests Tungsten carbide tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEOTEC INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for GEOTEC INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEOTEC INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for GEOTEC INTERNATIONAL

508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
769911. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
27599910. Halftonen: gegraveerd | Halftones: engraved
35420503. Merkmachines | Marking machines
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace

Werken bij GEOTEC INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEOTEC INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEOTEC INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEOTEC INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

 • Carrossier (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

 • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

 • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

 • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BARAQUE

  Type: Studentenjob

  Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

 • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

 • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DECOSPAN

  Type: Vaste Job

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

  Type: Vaste Job

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van GEOTEC INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of GEOTEC INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEOTEC INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor GEOTEC INTERNATIONAL. GEOTEC INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEOTEC INTERNATIONAL. Leave a respond for GEOTEC INTERNATIONAL. GEOTEC INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEOTEC INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten GEOTEC INTERNATIONAL
Location of GEOTEC INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of GEOTEC INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come GEOTEC INTERNATIONAL GEOTEC INTERNATIONAL: KAPSALON LYDIE | D.C. DE MOLEKENS | MAISON VERREGAT | Hardy P | Lonneux A

Other related companies as GEOTEC INTERNATIONAL: KAPSALON LYDIE | D.C. DE MOLEKENS | MAISON VERREGAT | Hardy P | Lonneux A

GEOTEC INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEOTEC INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815948486. Het bedrijf GEOTEC INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: 24, Rue du Passe Tout Outre 7941 Attre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Foundation material, New equipment Used, Rental Piles, Cast walls, Jet Grouting Offshore dredging, port dredging Water research sounding tests Tungsten carbide tools. Branchecategorie is Foundations - works. Producten gemaakt in GEOTEC INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEOTEC INTERNATIONAL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEOTEC INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEOTEC INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van GEOTEC INTERNATIONAL op de kaart.

GEOTEC INTERNATIONAL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEOTEC INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08815948486. The company GEOTEC INTERNATIONAL is located at the address: 24, Rue du Passe Tout Outre 7941 Attre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Foundation material, New equipment Used, Rental Piles, Cast walls, Jet Grouting Offshore dredging, port dredging Water research sounding tests Tungsten carbide tools. Industry category is Foundations - works. Products created in GEOTEC INTERNATIONAL were not found.
The main activity of GEOTEC INTERNATIONAL is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEOTEC INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of GEOTEC INTERNATIONAL, open positions, location of GEOTEC INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEOTEC INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEOTEC INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEOTEC INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEOTEC INTERNATIONAL, employees, financial statistics.