MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE
Private companiesTobacco Products • MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE

Contactgegevens MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSPLEIN; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34575468 (+32-34575468) 34575468 (+32-34575468)

Fax (fax): +32 (65) 649-75-57 +32 (65) 649-75-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE
Products information MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE

BTW identificatienummer (tax): BE03425781250
Ondernemingsnummer: 5711761474
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE
(Get full report from official database of BE for MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE
Addition kinds of activities for MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE

075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
411103. Luchthaven vervoer | Airport transportation
20450104. Brood- en broodsoortrollemengsels: van gekochte bloem | Bread and bread type roll mixes: from purchased flour
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
63710100. pensioenen | Pensions
76992102. Gunsmith winkel | Gunsmith shop
80990202. Hoorproefdienst | Hearing testing service

Werken bij MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

Zoek naar antwoorden van MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE in sociale netwerken
Look for responds of MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE. Laat een reactie achter voor MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE. MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE. Leave a respond for MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE. MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE op de google maps. Adres en contacten MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE
Location of MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE on the google maps. Address and contacts of MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE: De Werf VZW | A.C. DE DEMER | WOODWORTH | St-Elisabeth | R. JOURDAIN

Other related companies as MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE: De Werf VZW | A.C. DE DEMER | WOODWORTH | St-Elisabeth | R. JOURDAIN

MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03425781250. Het bedrijf MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE bevindt zich op het adres: SINT-JANSPLEIN; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, openstaande posities, locatie van MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE op de kaart.

MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, company assigned to the tax number BE03425781250. The company MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE is located at the address: SINT-JANSPLEIN; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE were not found.
The main activity of MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE is not available. You also can look at reviews of MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, open positions, location of MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSEUM VOOR HEEM-EN OUDHEIDKUNDE, employees, financial statistics.