KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN

Contactgegevens KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANAALSTRAAT 10; 3621; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89712852 (+32-89712852) 89712852 (+32-89712852)

Fax (fax): +32 (57) 509-37-74 +32 (57) 509-37-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN
Products information KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN

BTW identificatienummer (tax): BE03223632812
Ondernemingsnummer: 1044769287
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN
(Get full report from official database of BE for KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN
Addition kinds of activities for KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN

365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
33120701. Pantserplaat | Armor plate
38230415. Programmeurs, proces type | Programmers, process type
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance

Werken bij KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN in sociale netwerken
Look for responds of KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN. Laat een reactie achter voor KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN. KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN. Leave a respond for KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN. KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN op de google maps. Adres en contacten KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN
Location of KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN on the google maps. Address and contacts of KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN: SAUNAPOOL | PEIFFER COLETTE | Bento's Haircenter CV | GROND- EN AFBRAAKWERKEN FROONINCKX PETER | Trelos

Other related companies as KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN: SAUNAPOOL | PEIFFER COLETTE | Bento's Haircenter CV | GROND- EN AFBRAAKWERKEN FROONINCKX PETER | Trelos

KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03223632812. Het bedrijf KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN bevindt zich op het adres: KANAALSTRAAT 10; 3621; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, openstaande posities, locatie van KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN op de kaart.

KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, company assigned to the tax number BE03223632812. The company KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN is located at the address: KANAALSTRAAT 10; 3621; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN were not found.
The main activity of KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN is not available. You also can look at reviews of KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, open positions, location of KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAST. D'ASPREMONT-LYNDEN, employees, financial statistics.