Graff Ph

Contactgegevens Graff Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Graff Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Graff Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jardin des Fleurs 80; 1630; Linkebeek, België

Telefoon (phone): 02 380 78 76 (+32-02 380 78 76) 02 380 78 76 (+32-02 380 78 76)

Fax (fax): +32 (55) 701-43-46 +32 (55) 701-43-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Graff Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Graff Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Graff Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Graff Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Graff Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Graff Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Graff Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Graff Ph
Products information Graff Ph

BTW identificatienummer (tax): BE04453277587
Ondernemingsnummer: 3668579101
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Graff Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Movie makers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Graff Ph
(Get full report from official database of BE for Graff Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Graff Ph
Addition kinds of activities for Graff Ph

24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
38270108. Lupes vergrootinstrumenten, optisch | Lupes magnifying instruments, optical
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
82990202. Tutoring school | Tutoring school

Werken bij Graff Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Graff Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Graff Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Graff Ph. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van Graff Ph in sociale netwerken
Look for responds of Graff Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Graff Ph. Laat een reactie achter voor Graff Ph. Graff Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Graff Ph. Leave a respond for Graff Ph. Graff Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Graff Ph op de google maps. Adres en contacten Graff Ph
Location of Graff Ph on the google maps. Address and contacts of Graff Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come Graff Ph Graff Ph: Bostyn D | Van Eecke L | Heyvaert H | XELEC | MARIA COLLE

Other related companies as Graff Ph: Bostyn D | Van Eecke L | Heyvaert H | XELEC | MARIA COLLE

Graff Ph is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Graff Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04453277587. Het bedrijf Graff Ph bevindt zich op het adres: Jardin des Fleurs 80; 1630; Linkebeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Movie makers. Producten gemaakt in Graff Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Graff Ph is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Graff Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Graff Ph, openstaande posities, locatie van Graff Ph op de kaart.

Graff Ph is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Graff Ph, company assigned to the tax number BE04453277587. The company Graff Ph is located at the address: Jardin des Fleurs 80; 1630; Linkebeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Movie makers. Products created in Graff Ph were not found.
The main activity of Graff Ph is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Graff Ph is not available. You also can look at reviews of Graff Ph, open positions, location of Graff Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Graff Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Graff Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Graff Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Graff Ph, employees, financial statistics.