Willems F-De Martelaere

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Willems F-De Martelaere
Private companiesWater Transportation • Willems F-De Martelaere

Contactgegevens Willems F-De Martelaere: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willems F-De Martelaere: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willems F-De Martelaere

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Terputtenlaan 7; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 383 52 97 (+32-03 383 52 97) 03 383 52 97 (+32-03 383 52 97)

Fax (fax): +32 (53) 629-65-71 +32 (53) 629-65-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willems F-De Martelaere: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willems F-De Martelaere"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willems F-De Martelaere"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willems F-De Martelaere, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willems F-De Martelaere. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willems F-De Martelaere, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willems F-De Martelaere. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willems F-De Martelaere
Products information Willems F-De Martelaere

BTW identificatienummer (tax): BE05838928222
Ondernemingsnummer: 2361480712
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Florists

Product categorie (product category): Mourning wreaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willems F-De Martelaere
(Get full report from official database of BE for Willems F-De Martelaere)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willems F-De Martelaere
Addition kinds of activities for Willems F-De Martelaere

301103. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
511303. Dozen en containers | Boxes and containers
514902. Huisdiervoer | Pet foods
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
37110202. Truck trekkers voor snelweg gebruik, montage van | Truck tractors for highway use, assembly of
38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment

Werken bij Willems F-De Martelaere: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willems F-De Martelaere: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willems F-De Martelaere. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willems F-De Martelaere. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

Zoek naar antwoorden van Willems F-De Martelaere in sociale netwerken
Look for responds of Willems F-De Martelaere in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willems F-De Martelaere. Laat een reactie achter voor Willems F-De Martelaere. Willems F-De Martelaere bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willems F-De Martelaere. Leave a respond for Willems F-De Martelaere. Willems F-De Martelaere on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willems F-De Martelaere op de google maps. Adres en contacten Willems F-De Martelaere
Location of Willems F-De Martelaere on the google maps. Address and contacts of Willems F-De Martelaere

Andere gerelateerde bedrijven als come Willems F-De Martelaere Willems F-De Martelaere: COIFFURE CARLOS | DAS LOUIS & ZOON BVBA | W. THURION | BOURGEOIS Stéphane SPRL | DIRK PETEREYNS

Other related companies as Willems F-De Martelaere: COIFFURE CARLOS | DAS LOUIS & ZOON BVBA | W. THURION | BOURGEOIS Stéphane SPRL | DIRK PETEREYNS

Willems F-De Martelaere is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willems F-De Martelaere, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05838928222. Het bedrijf Willems F-De Martelaere bevindt zich op het adres: Terputtenlaan 7; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mourning wreaths. Lijst met producten zijn Florists.
De hoofdactiviteit van Willems F-De Martelaere is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willems F-De Martelaere is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willems F-De Martelaere, openstaande posities, locatie van Willems F-De Martelaere op de kaart.

Willems F-De Martelaere is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willems F-De Martelaere, company assigned to the tax number BE05838928222. The company Willems F-De Martelaere is located at the address: Terputtenlaan 7; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mourning wreaths. List of products are Florists.
The main activity of Willems F-De Martelaere is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Willems F-De Martelaere is not available. You also can look at reviews of Willems F-De Martelaere, open positions, location of Willems F-De Martelaere on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willems F-De Martelaere, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willems F-De Martelaere, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willems F-De Martelaere, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willems F-De Martelaere, employees, financial statistics.