Strelitz' (Les) Fleurs

Contactgegevens Strelitz' (Les) Fleurs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Strelitz' (Les) Fleurs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Strelitz' (Les) Fleurs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Bruxelles 212D; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 27 16; 02 351 40 06 (+32-02 354 27 16; 02 351 40 06) 02 354 27 16; 02 351 40 06 (+32-02 354 27 16; 02 351 40 06)

Fax (fax): 02 351 40 06; 02 354 27 16 (+32-02 351 40 06; 02 354 27 16) 02 351 40 06; 02 354 27 16 (+32-02 351 40 06; 02 354 27 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Strelitz' (Les) Fleurs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Strelitz' (Les) Fleurs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Strelitz' (Les) Fleurs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Strelitz' (Les) Fleurs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Strelitz' (Les) Fleurs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Strelitz' (Les) Fleurs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Strelitz' (Les) Fleurs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Strelitz' (Les) Fleurs
Products information Strelitz' (Les) Fleurs

BTW identificatienummer (tax): BE09919250488
Ondernemingsnummer: 6661529541
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Florists

Product categorie (product category): Mourning wreaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Strelitz' (Les) Fleurs
(Get full report from official database of BE for Strelitz' (Les) Fleurs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Strelitz' (Les) Fleurs
Addition kinds of activities for Strelitz' (Les) Fleurs

28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
28690108. Methyl alcohol, synthetisch, methanol | Methyl alcohol, synthetic, methanol
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
37310102. Vrachtvaartuigen, bouw en reparatie | Cargo vessels, building and repairing
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order

Werken bij Strelitz' (Les) Fleurs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Strelitz' (Les) Fleurs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Strelitz' (Les) Fleurs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Strelitz' (Les) Fleurs. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van Strelitz' (Les) Fleurs in sociale netwerken
Look for responds of Strelitz' (Les) Fleurs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Strelitz' (Les) Fleurs. Laat een reactie achter voor Strelitz' (Les) Fleurs. Strelitz' (Les) Fleurs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Strelitz' (Les) Fleurs. Leave a respond for Strelitz' (Les) Fleurs. Strelitz' (Les) Fleurs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Strelitz' (Les) Fleurs op de google maps. Adres en contacten Strelitz' (Les) Fleurs
Location of Strelitz' (Les) Fleurs on the google maps. Address and contacts of Strelitz' (Les) Fleurs

Andere gerelateerde bedrijven als come Strelitz' (Les) Fleurs Strelitz' (Les) Fleurs: E A Gobert | GUILLAUME B (DO) | VERLO KEUKENS | Bodson-Bonmariage Ets SA | Multi-fix

Other related companies as Strelitz' (Les) Fleurs: E A Gobert | GUILLAUME B (DO) | VERLO KEUKENS | Bodson-Bonmariage Ets SA | Multi-fix

Strelitz' (Les) Fleurs is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Strelitz' (Les) Fleurs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09919250488. Het bedrijf Strelitz' (Les) Fleurs bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Bruxelles 212D; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mourning wreaths. Lijst met producten zijn Florists.
De hoofdactiviteit van Strelitz' (Les) Fleurs is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Strelitz' (Les) Fleurs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Strelitz' (Les) Fleurs, openstaande posities, locatie van Strelitz' (Les) Fleurs op de kaart.

Strelitz' (Les) Fleurs is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Strelitz' (Les) Fleurs, company assigned to the tax number BE09919250488. The company Strelitz' (Les) Fleurs is located at the address: Chauss茅e de Bruxelles 212D; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mourning wreaths. List of products are Florists.
The main activity of Strelitz' (Les) Fleurs is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Strelitz' (Les) Fleurs is not available. You also can look at reviews of Strelitz' (Les) Fleurs, open positions, location of Strelitz' (Les) Fleurs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Strelitz' (Les) Fleurs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Strelitz' (Les) Fleurs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Strelitz' (Les) Fleurs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Strelitz' (Les) Fleurs, employees, financial statistics.