Van De Wiele Gaston NV

Contactgegevens Van De Wiele Gaston NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Wiele Gaston NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Wiele Gaston NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berchemstraat 172 9690 Kluisbergen, België

Telefoon (phone): 055.38 94 44 (+32-055.38 94 44) 055.38 94 44 (+32-055.38 94 44)

Fax (fax): 055.38 81 65 (+32-055.38 81 65) 055.38 81 65 (+32-055.38 81 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Wiele Gaston NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Wiele Gaston NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Wiele Gaston NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Wiele Gaston NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Wiele Gaston NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Wiele Gaston NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Wiele Gaston NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Wiele Gaston NV
Products information Van De Wiele Gaston NV

BTW identificatienummer (tax): BE02352142333
Ondernemingsnummer: 8157043457
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Plastic profiles; Plastics, technical; Preformed components made of thermoplastic rubber; Rubber items for technical uses; Rubber profiles; Rubber rings; Rubber-to-metal bonded components

Product categorie (product category): Moulded Rubber Products And Parts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Wiele Gaston NV
(Get full report from official database of BE for Van De Wiele Gaston NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Wiele Gaston NV
Addition kinds of activities for Van De Wiele Gaston NV

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
511300. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
23919900. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
28430301. Emulgatoren, behalve voedsel en farmaceutisch | Emulsifiers, except food and pharmaceutical
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
38279913. Optische uitlijning en weergave instrumenten | Optical alignment and display instruments
44990304. Bootvervoer van commerciële boten | Chartering of commercial boats

Werken bij Van De Wiele Gaston NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Wiele Gaston NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Wiele Gaston NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Wiele Gaston NV. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

Zoek naar antwoorden van Van De Wiele Gaston NV in sociale netwerken
Look for responds of Van De Wiele Gaston NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Wiele Gaston NV. Laat een reactie achter voor Van De Wiele Gaston NV. Van De Wiele Gaston NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Wiele Gaston NV. Leave a respond for Van De Wiele Gaston NV. Van De Wiele Gaston NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Wiele Gaston NV op de google maps. Adres en contacten Van De Wiele Gaston NV
Location of Van De Wiele Gaston NV on the google maps. Address and contacts of Van De Wiele Gaston NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Wiele Gaston NV Van De Wiele Gaston NV: Saint-Roch | ALLAN HUGHES | TUINEN VANDER MAELEN GERRY BVBA | HET COOREMETERSHUYS | NATHALIE GERMEAU

Other related companies as Van De Wiele Gaston NV: Saint-Roch | ALLAN HUGHES | TUINEN VANDER MAELEN GERRY BVBA | HET COOREMETERSHUYS | NATHALIE GERMEAU

Van De Wiele Gaston NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Wiele Gaston NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02352142333. Het bedrijf Van De Wiele Gaston NV bevindt zich op het adres: Berchemstraat 172 9690 Kluisbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Moulded Rubber Products And Parts. Lijst met producten zijn Plastic profiles; Plastics, technical; Preformed components made of thermoplastic rubber; Rubber items for technical uses; Rubber profiles; Rubber rings; Rubber-to-metal bonded components.
De hoofdactiviteit van Van De Wiele Gaston NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Wiele Gaston NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Wiele Gaston NV, openstaande posities, locatie van Van De Wiele Gaston NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van De Wiele Gaston NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van De Wiele Gaston NV, company assigned to the tax number BE02352142333. The company Van De Wiele Gaston NV is located at the address: Berchemstraat 172 9690 Kluisbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Moulded Rubber Products And Parts. List of products are Plastic profiles; Plastics, technical; Preformed components made of thermoplastic rubber; Rubber items for technical uses; Rubber profiles; Rubber rings; Rubber-to-metal bonded components.
The main activity of Van De Wiele Gaston NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Wiele Gaston NV is not available. You also can look at reviews of Van De Wiele Gaston NV, open positions, location of Van De Wiele Gaston NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Wiele Gaston NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Wiele Gaston NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Wiele Gaston NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Wiele Gaston NV, employees, financial statistics.