FA. VAN HEUCKELOM

Contactgegevens FA. VAN HEUCKELOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN HEUCKELOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN HEUCKELOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIASTRAAT 5; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11544114 (+32-11544114) 11544114 (+32-11544114)

Fax (fax): +32 (3) 147-79-31 +32 (3) 147-79-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN HEUCKELOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN HEUCKELOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN HEUCKELOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN HEUCKELOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN HEUCKELOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN HEUCKELOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN HEUCKELOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN HEUCKELOM
Products information FA. VAN HEUCKELOM

BTW identificatienummer (tax): BE09923645019
Ondernemingsnummer: 1480377197
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Honda.

Product categorie (product category): Motos. V茅los

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN HEUCKELOM
(Get full report from official database of BE for FA. VAN HEUCKELOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN HEUCKELOM
Addition kinds of activities for FA. VAN HEUCKELOM

0175. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
29110206. oplosmiddelen | Solvents
33560205. Zilver en zilverlegering: rollen, tekenen of extruderen | Silver and silver alloy: rolling, drawing, or extruding
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
38429910. Gynaecologische benodigdheden en toestellen | Gynecological supplies and appliances

Werken bij FA. VAN HEUCKELOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN HEUCKELOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN HEUCKELOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN HEUCKELOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van FA. VAN HEUCKELOM in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN HEUCKELOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN HEUCKELOM. Laat een reactie achter voor FA. VAN HEUCKELOM. FA. VAN HEUCKELOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN HEUCKELOM. Leave a respond for FA. VAN HEUCKELOM. FA. VAN HEUCKELOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN HEUCKELOM op de google maps. Adres en contacten FA. VAN HEUCKELOM
Location of FA. VAN HEUCKELOM on the google maps. Address and contacts of FA. VAN HEUCKELOM

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN HEUCKELOM FA. VAN HEUCKELOM: FIRST | Die Kameraden Blaskapelle | Ranson Gilbert D.O. | "De Rinck" Gemeenschapscentrum | LUC DELLOY

Other related companies as FA. VAN HEUCKELOM: FIRST | Die Kameraden Blaskapelle | Ranson Gilbert D.O. | "De Rinck" Gemeenschapscentrum | LUC DELLOY

FA. VAN HEUCKELOM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN HEUCKELOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09923645019. Het bedrijf FA. VAN HEUCKELOM bevindt zich op het adres: ACACIASTRAAT 5; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motos. V茅los. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Honda..
De hoofdactiviteit van FA. VAN HEUCKELOM is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN HEUCKELOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN HEUCKELOM, openstaande posities, locatie van FA. VAN HEUCKELOM op de kaart.

FA. VAN HEUCKELOM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN HEUCKELOM, company assigned to the tax number BE09923645019. The company FA. VAN HEUCKELOM is located at the address: ACACIASTRAAT 5; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motos. V茅los. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Honda..
The main activity of FA. VAN HEUCKELOM is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN HEUCKELOM is not available. You also can look at reviews of FA. VAN HEUCKELOM, open positions, location of FA. VAN HEUCKELOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN HEUCKELOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN HEUCKELOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN HEUCKELOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN HEUCKELOM, employees, financial statistics.