"De Rinck" Gemeenschapscentrum

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • "De Rinck" Gemeenschapscentrum
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • "De Rinck" Gemeenschapscentrum

Contactgegevens "De Rinck" Gemeenschapscentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data "De Rinck" Gemeenschapscentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

"De Rinck" Gemeenschapscentrum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Vaillance 7; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 524 28 68; 02 524 32 35; 02 524 33 53 (+32-02 524 28 68; 02 524 32 35; 02 524 33 53) 02 524 28 68; 02 524 32 35; 02 524 33 53 (+32-02 524 28 68; 02 524 32 35; 02 524 33 53)

Fax (fax): 02 522 34 87 (+32-02 522 34 87) 02 522 34 87 (+32-02 522 34 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) "De Rinck" Gemeenschapscentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor ""De Rinck" Gemeenschapscentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for ""De Rinck" Gemeenschapscentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van "De Rinck" Gemeenschapscentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen "De Rinck" Gemeenschapscentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of "De Rinck" Gemeenschapscentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees "De Rinck" Gemeenschapscentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti "De Rinck" Gemeenschapscentrum
Products information "De Rinck" Gemeenschapscentrum

BTW identificatienummer (tax): BE09679748535
Ondernemingsnummer: 1034332275
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in "De Rinck" Gemeenschapscentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor "De Rinck" Gemeenschapscentrum
(Get full report from official database of BE for "De Rinck" Gemeenschapscentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor "De Rinck" Gemeenschapscentrum
Addition kinds of activities for "De Rinck" Gemeenschapscentrum

581201. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
35539903. Machines van kabinetmakers | Cabinet makers' machinery
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
50639902. Zaklampen | Flashlights

Werken bij "De Rinck" Gemeenschapscentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in "De Rinck" Gemeenschapscentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor "De Rinck" Gemeenschapscentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for "De Rinck" Gemeenschapscentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van "De Rinck" Gemeenschapscentrum in sociale netwerken
Look for responds of "De Rinck" Gemeenschapscentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor "De Rinck" Gemeenschapscentrum. Laat een reactie achter voor "De Rinck" Gemeenschapscentrum. "De Rinck" Gemeenschapscentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for "De Rinck" Gemeenschapscentrum. Leave a respond for "De Rinck" Gemeenschapscentrum. "De Rinck" Gemeenschapscentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie "De Rinck" Gemeenschapscentrum op de google maps. Adres en contacten "De Rinck" Gemeenschapscentrum
Location of "De Rinck" Gemeenschapscentrum on the google maps. Address and contacts of "De Rinck" Gemeenschapscentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come "De Rinck" Gemeenschapscentrum "De Rinck" Gemeenschapscentrum: Verhaeghe | Dethier Ets | DE SCHRIJFSTOK | V.E.H. TUINCONSTRUCTIES | SARA TORREKENS

Other related companies as "De Rinck" Gemeenschapscentrum: Verhaeghe | Dethier Ets | DE SCHRIJFSTOK | V.E.H. TUINCONSTRUCTIES | SARA TORREKENS

"De Rinck" Gemeenschapscentrum is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is "De Rinck" Gemeenschapscentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09679748535. Het bedrijf "De Rinck" Gemeenschapscentrum bevindt zich op het adres: Place de la Vaillance 7; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in "De Rinck" Gemeenschapscentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van "De Rinck" Gemeenschapscentrum is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van "De Rinck" Gemeenschapscentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van "De Rinck" Gemeenschapscentrum, openstaande posities, locatie van "De Rinck" Gemeenschapscentrum op de kaart.

"De Rinck" Gemeenschapscentrum is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is "De Rinck" Gemeenschapscentrum, company assigned to the tax number BE09679748535. The company "De Rinck" Gemeenschapscentrum is located at the address: Place de la Vaillance 7; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in "De Rinck" Gemeenschapscentrum were not found.
The main activity of "De Rinck" Gemeenschapscentrum is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of "De Rinck" Gemeenschapscentrum is not available. You also can look at reviews of "De Rinck" Gemeenschapscentrum, open positions, location of "De Rinck" Gemeenschapscentrum on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over "De Rinck" Gemeenschapscentrum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf "De Rinck" Gemeenschapscentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about "De Rinck" Gemeenschapscentrum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company "De Rinck" Gemeenschapscentrum, employees, financial statistics.