MOTOZAAK DE ENGEL

Contactgegevens MOTOZAAK DE ENGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTOZAAK DE ENGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTOZAAK DE ENGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 53; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 51580813 (+32-51580813) 51580813 (+32-51580813)

Fax (fax): +32 (60) 363-41-32 +32 (60) 363-41-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTOZAAK DE ENGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTOZAAK DE ENGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTOZAAK DE ENGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTOZAAK DE ENGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTOZAAK DE ENGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTOZAAK DE ENGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTOZAAK DE ENGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTOZAAK DE ENGEL
Products information MOTOZAAK DE ENGEL

BTW identificatienummer (tax): BE01430938720
Ondernemingsnummer: 7506103515
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: V锚tements & Accessoires, Scooters, Mobylettes. Marques de Motos: Suzuki.. Services: Reparation & Entretien.. Types de V茅hicules: Quads.

Product categorie (product category): Motos. V茅hicules automobiles. R茅parations and entretien de motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTOZAAK DE ENGEL
(Get full report from official database of BE for MOTOZAAK DE ENGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTOZAAK DE ENGEL
Addition kinds of activities for MOTOZAAK DE ENGEL

23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
35549907. Pulpmolenmachines | Pulp mill machinery
50210301. bedden | Beds
73890311. Window trimming service | Window trimming service

Werken bij MOTOZAAK DE ENGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTOZAAK DE ENGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTOZAAK DE ENGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTOZAAK DE ENGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

Zoek naar antwoorden van MOTOZAAK DE ENGEL in sociale netwerken
Look for responds of MOTOZAAK DE ENGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTOZAAK DE ENGEL. Laat een reactie achter voor MOTOZAAK DE ENGEL. MOTOZAAK DE ENGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTOZAAK DE ENGEL. Leave a respond for MOTOZAAK DE ENGEL. MOTOZAAK DE ENGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTOZAAK DE ENGEL op de google maps. Adres en contacten MOTOZAAK DE ENGEL
Location of MOTOZAAK DE ENGEL on the google maps. Address and contacts of MOTOZAAK DE ENGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTOZAAK DE ENGEL MOTOZAAK DE ENGEL: MUTUALIT? SOCIALISTE | LEON DEKKERS | Leus NV | Van Vlasselaere Pascal | GROENTEN- EN FRUITWEELDE

Other related companies as MOTOZAAK DE ENGEL: MUTUALIT? SOCIALISTE | LEON DEKKERS | Leus NV | Van Vlasselaere Pascal | GROENTEN- EN FRUITWEELDE

MOTOZAAK DE ENGEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTOZAAK DE ENGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01430938720. Het bedrijf MOTOZAAK DE ENGEL bevindt zich op het adres: RINGLAAN 53; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motos. V茅hicules automobiles. R茅parations and entretien de motos. Lijst met producten zijn Produits: V锚tements & Accessoires, Scooters, Mobylettes. Marques de Motos: Suzuki.. Services: Reparation & Entretien.. Types de V茅hicules: Quads..
De hoofdactiviteit van MOTOZAAK DE ENGEL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTOZAAK DE ENGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTOZAAK DE ENGEL, openstaande posities, locatie van MOTOZAAK DE ENGEL op de kaart.

MOTOZAAK DE ENGEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTOZAAK DE ENGEL, company assigned to the tax number BE01430938720. The company MOTOZAAK DE ENGEL is located at the address: RINGLAAN 53; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motos. V茅hicules automobiles. R茅parations and entretien de motos. List of products are Produits: V锚tements & Accessoires, Scooters, Mobylettes. Marques de Motos: Suzuki.. Services: Reparation & Entretien.. Types de V茅hicules: Quads..
The main activity of MOTOZAAK DE ENGEL is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTOZAAK DE ENGEL is not available. You also can look at reviews of MOTOZAAK DE ENGEL, open positions, location of MOTOZAAK DE ENGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTOZAAK DE ENGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTOZAAK DE ENGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTOZAAK DE ENGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTOZAAK DE ENGEL, employees, financial statistics.