COLLIN SERGE

Contactgegevens COLLIN SERGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLIN SERGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLIN SERGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES RIVAGES 81; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82222303 (+32-82222303) 82222303 (+32-82222303)

Fax (fax): +32 (53) 402-58-66 +32 (53) 402-58-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLIN SERGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLIN SERGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLIN SERGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLIN SERGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLIN SERGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLIN SERGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLIN SERGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLIN SERGE
Products information COLLIN SERGE

BTW identificatienummer (tax): BE02226623535
Ondernemingsnummer: 4268707275
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Mobylettes, Scooters.. Types de V茅hicules: Quads.

Product categorie (product category): Motos. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLIN SERGE
(Get full report from official database of BE for COLLIN SERGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLIN SERGE
Addition kinds of activities for COLLIN SERGE

3295. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
50850108. Drums, nieuw of gereviseerd | Drums, new or reconditioned
55310100. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government

Werken bij COLLIN SERGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLIN SERGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLIN SERGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLIN SERGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van COLLIN SERGE in sociale netwerken
Look for responds of COLLIN SERGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLIN SERGE. Laat een reactie achter voor COLLIN SERGE. COLLIN SERGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLIN SERGE. Leave a respond for COLLIN SERGE. COLLIN SERGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLIN SERGE op de google maps. Adres en contacten COLLIN SERGE
Location of COLLIN SERGE on the google maps. Address and contacts of COLLIN SERGE

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLIN SERGE COLLIN SERGE: LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE | INT?RIEUR BOIS | V.ts | De Sukkelpot | RAEYMAEKERS-RAMON ADVOKATENKANTOOR

Other related companies as COLLIN SERGE: LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE | INT?RIEUR BOIS | V.ts | De Sukkelpot | RAEYMAEKERS-RAMON ADVOKATENKANTOOR

COLLIN SERGE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLIN SERGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02226623535. Het bedrijf COLLIN SERGE bevindt zich op het adres: RUE DES RIVAGES 81; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motos. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Produits: Mobylettes, Scooters.. Types de V茅hicules: Quads..
De hoofdactiviteit van COLLIN SERGE is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLIN SERGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLIN SERGE, openstaande posities, locatie van COLLIN SERGE op de kaart.

COLLIN SERGE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLLIN SERGE, company assigned to the tax number BE02226623535. The company COLLIN SERGE is located at the address: RUE DES RIVAGES 81; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motos. V茅hicules automobiles. List of products are Produits: Mobylettes, Scooters.. Types de V茅hicules: Quads..
The main activity of COLLIN SERGE is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLIN SERGE is not available. You also can look at reviews of COLLIN SERGE, open positions, location of COLLIN SERGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLIN SERGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLIN SERGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLIN SERGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLIN SERGE, employees, financial statistics.