MAISON CHAVANNE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • MAISON CHAVANNE
Private companiesMotion Pictures • MAISON CHAVANNE

Contactgegevens MAISON CHAVANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON CHAVANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON CHAVANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PAUL D'ANDRIMONT 37; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43584425 (+32-43584425) 43584425 (+32-43584425)

Fax (fax): +32 (59) 852-98-18 +32 (59) 852-98-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON CHAVANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON CHAVANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON CHAVANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON CHAVANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON CHAVANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON CHAVANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON CHAVANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON CHAVANNE
Products information MAISON CHAVANNE

BTW identificatienummer (tax): BE08718170166
Ondernemingsnummer: 6360229492
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Mobylettes, Scooters, V锚tements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien.

Product categorie (product category): Motos. R茅parations and entretien de motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON CHAVANNE
(Get full report from official database of BE for MAISON CHAVANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON CHAVANNE
Addition kinds of activities for MAISON CHAVANNE

20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
37320101. Vissersboten: Kreeft, Kreeft, Oester, etc .: Klein | Fishing boats: lobster, crab, oyster, etc.: small
59410101. Aas en pakken | Bait and tackle
72190104. Kleermaker, behalve op maat of koopman | Tailor shop, except custom or merchant tailor
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij MAISON CHAVANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON CHAVANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON CHAVANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON CHAVANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

Zoek naar antwoorden van MAISON CHAVANNE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON CHAVANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON CHAVANNE. Laat een reactie achter voor MAISON CHAVANNE. MAISON CHAVANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON CHAVANNE. Leave a respond for MAISON CHAVANNE. MAISON CHAVANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON CHAVANNE op de google maps. Adres en contacten MAISON CHAVANNE
Location of MAISON CHAVANNE on the google maps. Address and contacts of MAISON CHAVANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON CHAVANNE MAISON CHAVANNE: SOFT CELL | MARKA | FA. SPLENDID-SCHREURS | D茅cor 2000 NV | MARC DEDROOG

Other related companies as MAISON CHAVANNE: SOFT CELL | MARKA | FA. SPLENDID-SCHREURS | D茅cor 2000 NV | MARC DEDROOG

MAISON CHAVANNE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON CHAVANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08718170166. Het bedrijf MAISON CHAVANNE bevindt zich op het adres: RUE PAUL D'ANDRIMONT 37; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motos. R茅parations and entretien de motos. Lijst met producten zijn Produits: Mobylettes, Scooters, V锚tements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien..
De hoofdactiviteit van MAISON CHAVANNE is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON CHAVANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON CHAVANNE, openstaande posities, locatie van MAISON CHAVANNE op de kaart.

MAISON CHAVANNE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON CHAVANNE, company assigned to the tax number BE08718170166. The company MAISON CHAVANNE is located at the address: RUE PAUL D'ANDRIMONT 37; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motos. R茅parations and entretien de motos. List of products are Produits: Mobylettes, Scooters, V锚tements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien..
The main activity of MAISON CHAVANNE is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON CHAVANNE is not available. You also can look at reviews of MAISON CHAVANNE, open positions, location of MAISON CHAVANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON CHAVANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON CHAVANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON CHAVANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON CHAVANNE, employees, financial statistics.