LA BOUTIQUE DU SOLEX

Contactgegevens LA BOUTIQUE DU SOLEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BOUTIQUE DU SOLEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BOUTIQUE DU SOLEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CHARLES QUINT 301; 1083; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24694322 (+32-24694322) 24694322 (+32-24694322)

Fax (fax): +32 (82) 622-41-41 +32 (82) 622-41-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BOUTIQUE DU SOLEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BOUTIQUE DU SOLEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BOUTIQUE DU SOLEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BOUTIQUE DU SOLEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BOUTIQUE DU SOLEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BOUTIQUE DU SOLEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BOUTIQUE DU SOLEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BOUTIQUE DU SOLEX
Products information LA BOUTIQUE DU SOLEX

BTW identificatienummer (tax): BE04777374267
Ondernemingsnummer: 4058593750
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Scooters, Mobylettes.

Product categorie (product category): Motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BOUTIQUE DU SOLEX
(Get full report from official database of BE for LA BOUTIQUE DU SOLEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BOUTIQUE DU SOLEX
Addition kinds of activities for LA BOUTIQUE DU SOLEX

4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
202299. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
249303. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
355902. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
20460104. Instant zetmeel | Instant starch
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental

Werken bij LA BOUTIQUE DU SOLEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BOUTIQUE DU SOLEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BOUTIQUE DU SOLEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BOUTIQUE DU SOLEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Service Delivery PM (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

Zoek naar antwoorden van LA BOUTIQUE DU SOLEX in sociale netwerken
Look for responds of LA BOUTIQUE DU SOLEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BOUTIQUE DU SOLEX. Laat een reactie achter voor LA BOUTIQUE DU SOLEX. LA BOUTIQUE DU SOLEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BOUTIQUE DU SOLEX. Leave a respond for LA BOUTIQUE DU SOLEX. LA BOUTIQUE DU SOLEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BOUTIQUE DU SOLEX op de google maps. Adres en contacten LA BOUTIQUE DU SOLEX
Location of LA BOUTIQUE DU SOLEX on the google maps. Address and contacts of LA BOUTIQUE DU SOLEX

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BOUTIQUE DU SOLEX LA BOUTIQUE DU SOLEX: Antique Auto | VAN HOUCKE ACHIEL | ANDR? GYSELINCK | Schollaert W | JAN SERMEUS

Other related companies as LA BOUTIQUE DU SOLEX: Antique Auto | VAN HOUCKE ACHIEL | ANDR? GYSELINCK | Schollaert W | JAN SERMEUS

LA BOUTIQUE DU SOLEX is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BOUTIQUE DU SOLEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04777374267. Het bedrijf LA BOUTIQUE DU SOLEX bevindt zich op het adres: AVENUE CHARLES QUINT 301; 1083; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motos. Lijst met producten zijn Produits: Scooters, Mobylettes..
De hoofdactiviteit van LA BOUTIQUE DU SOLEX is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BOUTIQUE DU SOLEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BOUTIQUE DU SOLEX, openstaande posities, locatie van LA BOUTIQUE DU SOLEX op de kaart.

LA BOUTIQUE DU SOLEX is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA BOUTIQUE DU SOLEX, company assigned to the tax number BE04777374267. The company LA BOUTIQUE DU SOLEX is located at the address: AVENUE CHARLES QUINT 301; 1083; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motos. List of products are Produits: Scooters, Mobylettes..
The main activity of LA BOUTIQUE DU SOLEX is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BOUTIQUE DU SOLEX is not available. You also can look at reviews of LA BOUTIQUE DU SOLEX, open positions, location of LA BOUTIQUE DU SOLEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BOUTIQUE DU SOLEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BOUTIQUE DU SOLEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BOUTIQUE DU SOLEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BOUTIQUE DU SOLEX, employees, financial statistics.