Electro-Motoren Timmermans

Contactgegevens Electro-Motoren Timmermans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro-Motoren Timmermans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro-Motoren Timmermans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fazantenstraat 3; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 85 20 59; 0475 69 84 51 (+32-089 85 20 59; 0475 69 84 51) 089 85 20 59; 0475 69 84 51 (+32-089 85 20 59; 0475 69 84 51)

Fax (fax): 089 85 20 59 (+32-089 85 20 59) 089 85 20 59 (+32-089 85 20 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro-Motoren Timmermans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro-Motoren Timmermans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro-Motoren Timmermans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro-Motoren Timmermans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro-Motoren Timmermans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro-Motoren Timmermans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro-Motoren Timmermans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro-Motoren Timmermans
Products information Electro-Motoren Timmermans

BTW identificatienummer (tax): BE01216979980
Ondernemingsnummer: 2138458251
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Electric coil winding

Product categorie (product category): Motors - Electric

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro-Motoren Timmermans
(Get full report from official database of BE for Electro-Motoren Timmermans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro-Motoren Timmermans
Addition kinds of activities for Electro-Motoren Timmermans

28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
30690103. Cultuurbekers, rubber | Culture cups, rubber
35590300. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij Electro-Motoren Timmermans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro-Motoren Timmermans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro-Motoren Timmermans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro-Motoren Timmermans. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van Electro-Motoren Timmermans in sociale netwerken
Look for responds of Electro-Motoren Timmermans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro-Motoren Timmermans. Laat een reactie achter voor Electro-Motoren Timmermans. Electro-Motoren Timmermans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro-Motoren Timmermans. Leave a respond for Electro-Motoren Timmermans. Electro-Motoren Timmermans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro-Motoren Timmermans op de google maps. Adres en contacten Electro-Motoren Timmermans
Location of Electro-Motoren Timmermans on the google maps. Address and contacts of Electro-Motoren Timmermans

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro-Motoren Timmermans Electro-Motoren Timmermans: FRANCIS VIGNOBLE | DILISSEN ANDRE | Vermeiren E | ETS Dentergem | MARC

Other related companies as Electro-Motoren Timmermans: FRANCIS VIGNOBLE | DILISSEN ANDRE | Vermeiren E | ETS Dentergem | MARC

Electro-Motoren Timmermans is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro-Motoren Timmermans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01216979980. Het bedrijf Electro-Motoren Timmermans bevindt zich op het adres: Fazantenstraat 3; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motors - Electric. Lijst met producten zijn Electric coil winding.
De hoofdactiviteit van Electro-Motoren Timmermans is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro-Motoren Timmermans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro-Motoren Timmermans, openstaande posities, locatie van Electro-Motoren Timmermans op de kaart.

Electro-Motoren Timmermans is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electro-Motoren Timmermans, company assigned to the tax number BE01216979980. The company Electro-Motoren Timmermans is located at the address: Fazantenstraat 3; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motors - Electric. List of products are Electric coil winding.
The main activity of Electro-Motoren Timmermans is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro-Motoren Timmermans is not available. You also can look at reviews of Electro-Motoren Timmermans, open positions, location of Electro-Motoren Timmermans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro-Motoren Timmermans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro-Motoren Timmermans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro-Motoren Timmermans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro-Motoren Timmermans, employees, financial statistics.