MINVEST BVBA

Contactgegevens MINVEST BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MINVEST BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MINVEST BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duinkerkseweg 20; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 55 40 00; 059 70 44 42 (+32-059 55 40 00; 059 70 44 42) 059 55 40 00; 059 70 44 42 (+32-059 55 40 00; 059 70 44 42)

Fax (fax): 059 55 40 09 (+32-059 55 40 09) 059 55 40 09 (+32-059 55 40 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MINVEST BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MINVEST BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MINVEST BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MINVEST BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MINVEST BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MINVEST BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MINVEST BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MINVEST BVBA
Products information MINVEST BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06910644531
Ondernemingsnummer: 1057952880
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MINVEST BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorhomes and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MINVEST BVBA
(Get full report from official database of BE for MINVEST BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MINVEST BVBA
Addition kinds of activities for MINVEST BVBA

703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
14990204. Vermiculietwinning | Vermiculite mining
20910315. Vis, gerookt | Fish, smoked
35779904. Endcoders, computer randapparatuur | Endcoders, computer peripheral equipment
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
50720000. Hardware | Hardware

Werken bij MINVEST BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MINVEST BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MINVEST BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MINVEST BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van MINVEST BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MINVEST BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MINVEST BVBA. Laat een reactie achter voor MINVEST BVBA. MINVEST BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MINVEST BVBA. Leave a respond for MINVEST BVBA. MINVEST BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MINVEST BVBA op de google maps. Adres en contacten MINVEST BVBA
Location of MINVEST BVBA on the google maps. Address and contacts of MINVEST BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MINVEST BVBA MINVEST BVBA: FILIP DEBEIR | Aéroclub Royal de Belgique | POSTILJON | JUDO CENTRUM JABBEKE | TOM DE KEERSMAEKER

Other related companies as MINVEST BVBA: FILIP DEBEIR | Aéroclub Royal de Belgique | POSTILJON | JUDO CENTRUM JABBEKE | TOM DE KEERSMAEKER

MINVEST BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MINVEST BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06910644531. Het bedrijf MINVEST BVBA bevindt zich op het adres: Duinkerkseweg 20; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motorhomes and accessories. Producten gemaakt in MINVEST BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MINVEST BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MINVEST BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MINVEST BVBA, openstaande posities, locatie van MINVEST BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MINVEST BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MINVEST BVBA, company assigned to the tax number BE06910644531. The company MINVEST BVBA is located at the address: Duinkerkseweg 20; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motorhomes and accessories. Products created in MINVEST BVBA were not found.
The main activity of MINVEST BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MINVEST BVBA is not available. You also can look at reviews of MINVEST BVBA, open positions, location of MINVEST BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MINVEST BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MINVEST BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MINVEST BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MINVEST BVBA, employees, financial statistics.