Cap Horizon

Particuliere bedrijvencommunicatie • Cap Horizon
Private companiesCommunications • Cap Horizon

Contactgegevens Cap Horizon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cap Horizon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cap Horizon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la For锚t 2; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 673 15 67; 0476 28 60 24 (+32-02 673 15 67; 0476 28 60 24) 02 673 15 67; 0476 28 60 24 (+32-02 673 15 67; 0476 28 60 24)

Fax (fax): 02 673 15 67 (+32-02 673 15 67) 02 673 15 67 (+32-02 673 15 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cap Horizon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cap Horizon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cap Horizon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cap Horizon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cap Horizon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cap Horizon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cap Horizon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cap Horizon
Products information Cap Horizon

BTW identificatienummer (tax): BE06489044189
Ondernemingsnummer: 1999755859
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Caravans & accessories

Product categorie (product category): Motorhomes and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cap Horizon
(Get full report from official database of BE for Cap Horizon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cap Horizon
Addition kinds of activities for Cap Horizon

7382. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
331399. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
16230303. Water hoofdconstructie | Water main construction
35440109. Wire tekening en rechte sterven | Wire drawing and straightening dies
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
51459901. Snoep | Candy

Werken bij Cap Horizon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cap Horizon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cap Horizon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cap Horizon. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van Cap Horizon in sociale netwerken
Look for responds of Cap Horizon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cap Horizon. Laat een reactie achter voor Cap Horizon. Cap Horizon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cap Horizon. Leave a respond for Cap Horizon. Cap Horizon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cap Horizon op de google maps. Adres en contacten Cap Horizon
Location of Cap Horizon on the google maps. Address and contacts of Cap Horizon

Andere gerelateerde bedrijven als come Cap Horizon Cap Horizon: DE EENDRACHT | IDcreation | TILKIN & JANS | ROGER VUYLSTEKE | MEUBELEN BORMS R. & J.

Other related companies as Cap Horizon: DE EENDRACHT | IDcreation | TILKIN & JANS | ROGER VUYLSTEKE | MEUBELEN BORMS R. & J.

Cap Horizon is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cap Horizon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06489044189. Het bedrijf Cap Horizon bevindt zich op het adres: Avenue de la For锚t 2; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motorhomes and accessories. Lijst met producten zijn Caravans & accessories.
De hoofdactiviteit van Cap Horizon is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cap Horizon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cap Horizon, openstaande posities, locatie van Cap Horizon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cap Horizon is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cap Horizon, company assigned to the tax number BE06489044189. The company Cap Horizon is located at the address: Avenue de la For锚t 2; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motorhomes and accessories. List of products are Caravans & accessories.
The main activity of Cap Horizon is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cap Horizon is not available. You also can look at reviews of Cap Horizon, open positions, location of Cap Horizon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cap Horizon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cap Horizon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cap Horizon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cap Horizon, employees, financial statistics.