DI LORENZO

Contactgegevens DI LORENZO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DI LORENZO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DI LORENZO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?N?RAL DE GAULLE 110; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71450922 (+32-71450922) 71450922 (+32-71450922)

Fax (fax): +32 (87) 562-34-78 +32 (87) 562-34-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DI LORENZO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DI LORENZO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DI LORENZO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DI LORENZO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DI LORENZO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DI LORENZO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DI LORENZO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DI LORENZO
Products information DI LORENZO

BTW identificatienummer (tax): BE03293395996
Ondernemingsnummer: 2043975830
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DI LORENZO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorfietsen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DI LORENZO
(Get full report from official database of BE for DI LORENZO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DI LORENZO
Addition kinds of activities for DI LORENZO

3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
9311. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed
80729900. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec

Werken bij DI LORENZO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DI LORENZO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DI LORENZO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DI LORENZO. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van DI LORENZO in sociale netwerken
Look for responds of DI LORENZO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DI LORENZO. Laat een reactie achter voor DI LORENZO. DI LORENZO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DI LORENZO. Leave a respond for DI LORENZO. DI LORENZO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DI LORENZO op de google maps. Adres en contacten DI LORENZO
Location of DI LORENZO on the google maps. Address and contacts of DI LORENZO

Andere gerelateerde bedrijven als come DI LORENZO DI LORENZO: Jaminon Frères | TH??TRE EN CAMPAGNE | LEON MASSARIOL | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | Verhoeven Ann

Other related companies as DI LORENZO: Jaminon Frères | TH??TRE EN CAMPAGNE | LEON MASSARIOL | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | Verhoeven Ann

DI LORENZO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DI LORENZO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03293395996. Het bedrijf DI LORENZO bevindt zich op het adres: RUE G?N?RAL DE GAULLE 110; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motorfietsen; Voertuigen. Producten gemaakt in DI LORENZO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DI LORENZO is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DI LORENZO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DI LORENZO, openstaande posities, locatie van DI LORENZO op de kaart.

DI LORENZO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DI LORENZO, company assigned to the tax number BE03293395996. The company DI LORENZO is located at the address: RUE G?N?RAL DE GAULLE 110; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motorfietsen; Voertuigen. Products created in DI LORENZO were not found.
The main activity of DI LORENZO is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DI LORENZO is not available. You also can look at reviews of DI LORENZO, open positions, location of DI LORENZO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DI LORENZO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DI LORENZO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DI LORENZO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DI LORENZO, employees, financial statistics.