EPRO IMPORT-EXPORT

Contactgegevens EPRO IMPORT-EXPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EPRO IMPORT-EXPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EPRO IMPORT-EXPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTSTATIESTRAAT 138B; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34583701 (+32-34583701) 34583701 (+32-34583701)

Fax (fax): +32 (83) 691-39-63 +32 (83) 691-39-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EPRO IMPORT-EXPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EPRO IMPORT-EXPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EPRO IMPORT-EXPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EPRO IMPORT-EXPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EPRO IMPORT-EXPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EPRO IMPORT-EXPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EPRO IMPORT-EXPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EPRO IMPORT-EXPORT
Products information EPRO IMPORT-EXPORT

BTW identificatienummer (tax): BE05407440185
Ondernemingsnummer: 1460876464
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EPRO IMPORT-EXPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorfietsen; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EPRO IMPORT-EXPORT
(Get full report from official database of BE for EPRO IMPORT-EXPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EPRO IMPORT-EXPORT
Addition kinds of activities for EPRO IMPORT-EXPORT

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
281602. Kleurpigmenten | Color pigments
20230100. Baby formules | Baby formulas
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities

Werken bij EPRO IMPORT-EXPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EPRO IMPORT-EXPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EPRO IMPORT-EXPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EPRO IMPORT-EXPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van EPRO IMPORT-EXPORT in sociale netwerken
Look for responds of EPRO IMPORT-EXPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EPRO IMPORT-EXPORT. Laat een reactie achter voor EPRO IMPORT-EXPORT. EPRO IMPORT-EXPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EPRO IMPORT-EXPORT. Leave a respond for EPRO IMPORT-EXPORT. EPRO IMPORT-EXPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EPRO IMPORT-EXPORT op de google maps. Adres en contacten EPRO IMPORT-EXPORT
Location of EPRO IMPORT-EXPORT on the google maps. Address and contacts of EPRO IMPORT-EXPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come EPRO IMPORT-EXPORT EPRO IMPORT-EXPORT: SHELL | JAN DROSSENS | Marleen | HUIS COVENTS L. | GILLES

Other related companies as EPRO IMPORT-EXPORT: SHELL | JAN DROSSENS | Marleen | HUIS COVENTS L. | GILLES

EPRO IMPORT-EXPORT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EPRO IMPORT-EXPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05407440185. Het bedrijf EPRO IMPORT-EXPORT bevindt zich op het adres: OOSTSTATIESTRAAT 138B; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motorfietsen; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in EPRO IMPORT-EXPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EPRO IMPORT-EXPORT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EPRO IMPORT-EXPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EPRO IMPORT-EXPORT, openstaande posities, locatie van EPRO IMPORT-EXPORT op de kaart.

EPRO IMPORT-EXPORT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EPRO IMPORT-EXPORT, company assigned to the tax number BE05407440185. The company EPRO IMPORT-EXPORT is located at the address: OOSTSTATIESTRAAT 138B; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motorfietsen; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in EPRO IMPORT-EXPORT were not found.
The main activity of EPRO IMPORT-EXPORT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EPRO IMPORT-EXPORT is not available. You also can look at reviews of EPRO IMPORT-EXPORT, open positions, location of EPRO IMPORT-EXPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EPRO IMPORT-EXPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EPRO IMPORT-EXPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EPRO IMPORT-EXPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EPRO IMPORT-EXPORT, employees, financial statistics.