Graineterie de Thuillies

Contactgegevens Graineterie de Thuillies: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Graineterie de Thuillies: address, phone, fax, email, website, opening hours

Graineterie de Thuillies

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Courtailles 22; 6536; Thuin (Thuillies), België

Telefoon (phone): 071 53 35 24 (+32-071 53 35 24) 071 53 35 24 (+32-071 53 35 24)

Fax (fax): +32 (12) 287-18-72 +32 (12) 287-18-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Graineterie de Thuillies: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Graineterie de Thuillies"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Graineterie de Thuillies"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Graineterie de Thuillies, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Graineterie de Thuillies. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Graineterie de Thuillies, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Graineterie de Thuillies. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Graineterie de Thuillies
Products information Graineterie de Thuillies

BTW identificatienummer (tax): BE08739318847
Ondernemingsnummer: 2800933837
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Graineterie de Thuillies zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Birds and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Graineterie de Thuillies
(Get full report from official database of BE for Graineterie de Thuillies)

Aanvulling soorten activiteiten voor Graineterie de Thuillies
Addition kinds of activities for Graineterie de Thuillies

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
306916. Rubberband | Rubber tape
349302. Koud gevormde veren | Cold formed springs
25310303. Zitplaatsen, auto | Seats, automobile
28939900. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
51459901. Snoep | Candy
82990502. Taalschool | Language school

Werken bij Graineterie de Thuillies: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Graineterie de Thuillies: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Graineterie de Thuillies. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Graineterie de Thuillies. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

Zoek naar antwoorden van Graineterie de Thuillies in sociale netwerken
Look for responds of Graineterie de Thuillies in social networks

Lees alle opmerkingen voor Graineterie de Thuillies. Laat een reactie achter voor Graineterie de Thuillies. Graineterie de Thuillies bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Graineterie de Thuillies. Leave a respond for Graineterie de Thuillies. Graineterie de Thuillies on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Graineterie de Thuillies op de google maps. Adres en contacten Graineterie de Thuillies
Location of Graineterie de Thuillies on the google maps. Address and contacts of Graineterie de Thuillies

Andere gerelateerde bedrijven als come Graineterie de Thuillies Graineterie de Thuillies: DEXIA | F.C. EENDRACHT MOERBEKE | Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm | CENTRE HOSPITALIER DU BOIS DE L'ABBAYE | ERIC BERGHMAN

Other related companies as Graineterie de Thuillies: DEXIA | F.C. EENDRACHT MOERBEKE | Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm | CENTRE HOSPITALIER DU BOIS DE L'ABBAYE | ERIC BERGHMAN

Graineterie de Thuillies is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Graineterie de Thuillies, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08739318847. Het bedrijf Graineterie de Thuillies bevindt zich op het adres: Rue Courtailles 22; 6536; Thuin (Thuillies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 659,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Birds and supplies. Producten gemaakt in Graineterie de Thuillies zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Graineterie de Thuillies is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Graineterie de Thuillies is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Graineterie de Thuillies, openstaande posities, locatie van Graineterie de Thuillies op de kaart.

Graineterie de Thuillies is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Graineterie de Thuillies, company assigned to the tax number BE08739318847. The company Graineterie de Thuillies is located at the address: Rue Courtailles 22; 6536; Thuin (Thuillies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 659,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Birds and supplies. Products created in Graineterie de Thuillies were not found.
The main activity of Graineterie de Thuillies is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Graineterie de Thuillies is not available. You also can look at reviews of Graineterie de Thuillies, open positions, location of Graineterie de Thuillies on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Graineterie de Thuillies, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Graineterie de Thuillies, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Graineterie de Thuillies, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Graineterie de Thuillies, employees, financial statistics.