FABIEN DURIEU

Contactgegevens FABIEN DURIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABIEN DURIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABIEN DURIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PLACE 14; 7062; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67332579 (+32-67332579) 67332579 (+32-67332579)

Fax (fax): +32 (86) 379-48-53 +32 (86) 379-48-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABIEN DURIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABIEN DURIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABIEN DURIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABIEN DURIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABIEN DURIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABIEN DURIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABIEN DURIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABIEN DURIEU
Products information FABIEN DURIEU

BTW identificatienummer (tax): BE08999694824
Ondernemingsnummer: 6317657470
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FABIEN DURIEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorfietsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABIEN DURIEU
(Get full report from official database of BE for FABIEN DURIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABIEN DURIEU
Addition kinds of activities for FABIEN DURIEU

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
3589. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
36790303. Voeding, alle soorten: statisch | Power supplies, all types: static
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
51120300. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders

Werken bij FABIEN DURIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABIEN DURIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABIEN DURIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABIEN DURIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van FABIEN DURIEU in sociale netwerken
Look for responds of FABIEN DURIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABIEN DURIEU. Laat een reactie achter voor FABIEN DURIEU. FABIEN DURIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABIEN DURIEU. Leave a respond for FABIEN DURIEU. FABIEN DURIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABIEN DURIEU op de google maps. Adres en contacten FABIEN DURIEU
Location of FABIEN DURIEU on the google maps. Address and contacts of FABIEN DURIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come FABIEN DURIEU FABIEN DURIEU: ARTIS HISTORIA | Maes Elektro NV | DECOLAN | E & M Racing | Deprez Francine Verpakkingen

Other related companies as FABIEN DURIEU: ARTIS HISTORIA | Maes Elektro NV | DECOLAN | E & M Racing | Deprez Francine Verpakkingen

FABIEN DURIEU is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABIEN DURIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08999694824. Het bedrijf FABIEN DURIEU bevindt zich op het adres: RUE DE LA PLACE 14; 7062; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motorfietsen. Producten gemaakt in FABIEN DURIEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FABIEN DURIEU is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABIEN DURIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABIEN DURIEU, openstaande posities, locatie van FABIEN DURIEU op de kaart.

FABIEN DURIEU is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABIEN DURIEU, company assigned to the tax number BE08999694824. The company FABIEN DURIEU is located at the address: RUE DE LA PLACE 14; 7062; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motorfietsen. Products created in FABIEN DURIEU were not found.
The main activity of FABIEN DURIEU is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FABIEN DURIEU is not available. You also can look at reviews of FABIEN DURIEU, open positions, location of FABIEN DURIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABIEN DURIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABIEN DURIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABIEN DURIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABIEN DURIEU, employees, financial statistics.