PRECISA MOTOREN

Contactgegevens PRECISA MOTOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRECISA MOTOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRECISA MOTOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDSTRAAT 14; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56412063 (+32-56412063) 56412063 (+32-56412063)

Fax (fax): +32 (61) 913-83-15 +32 (61) 913-83-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRECISA MOTOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRECISA MOTOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRECISA MOTOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRECISA MOTOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRECISA MOTOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRECISA MOTOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRECISA MOTOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRECISA MOTOREN
Products information PRECISA MOTOREN

BTW identificatienummer (tax): BE04303588867
Ondernemingsnummer: 1276580810
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PRECISA MOTOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motoren, transformatoren and generatoren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRECISA MOTOREN
(Get full report from official database of BE for PRECISA MOTOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRECISA MOTOREN
Addition kinds of activities for PRECISA MOTOREN

22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
34431101. Sluizen | Airlocks
51310206. Millinery levert | Millinery supplies
55419904. Benzine tankstations met supermarkten | Gasoline service stations with convenience stores
76992701. Poppen en accessoires repareren | Doll and accessory repair
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij PRECISA MOTOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRECISA MOTOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRECISA MOTOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRECISA MOTOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van PRECISA MOTOREN in sociale netwerken
Look for responds of PRECISA MOTOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRECISA MOTOREN. Laat een reactie achter voor PRECISA MOTOREN. PRECISA MOTOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRECISA MOTOREN. Leave a respond for PRECISA MOTOREN. PRECISA MOTOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRECISA MOTOREN op de google maps. Adres en contacten PRECISA MOTOREN
Location of PRECISA MOTOREN on the google maps. Address and contacts of PRECISA MOTOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come PRECISA MOTOREN PRECISA MOTOREN: FA. DE SMET & VAN DIEST | TRAITEUR NEUF-NEUF DRAGON | R.F.C. GOZEEN | FRANCOIS VERHEVEN | LUCAS GODELAINE

Other related companies as PRECISA MOTOREN: FA. DE SMET & VAN DIEST | TRAITEUR NEUF-NEUF DRAGON | R.F.C. GOZEEN | FRANCOIS VERHEVEN | LUCAS GODELAINE

PRECISA MOTOREN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRECISA MOTOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04303588867. Het bedrijf PRECISA MOTOREN bevindt zich op het adres: NOORDSTRAAT 14; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Producten gemaakt in PRECISA MOTOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRECISA MOTOREN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRECISA MOTOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRECISA MOTOREN, openstaande posities, locatie van PRECISA MOTOREN op de kaart.

PRECISA MOTOREN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRECISA MOTOREN, company assigned to the tax number BE04303588867. The company PRECISA MOTOREN is located at the address: NOORDSTRAAT 14; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Products created in PRECISA MOTOREN were not found.
The main activity of PRECISA MOTOREN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRECISA MOTOREN is not available. You also can look at reviews of PRECISA MOTOREN, open positions, location of PRECISA MOTOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRECISA MOTOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRECISA MOTOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRECISA MOTOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRECISA MOTOREN, employees, financial statistics.