Deneufbourg-Ypso SPRL

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Deneufbourg-Ypso SPRL
Private companiesPrimary Metal Industries • Deneufbourg-Ypso SPRL

Contactgegevens Deneufbourg-Ypso SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deneufbourg-Ypso SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deneufbourg-Ypso SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Kéramis 53; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 22 36 72 (+32-064 22 36 72) 064 22 36 72 (+32-064 22 36 72)

Fax (fax): 064 28 58 48 (+32-064 28 58 48) 064 28 58 48 (+32-064 28 58 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deneufbourg-Ypso SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deneufbourg-Ypso SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deneufbourg-Ypso SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deneufbourg-Ypso SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deneufbourg-Ypso SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deneufbourg-Ypso SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deneufbourg-Ypso SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deneufbourg-Ypso SPRL
Products information Deneufbourg-Ypso SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04996551513
Ondernemingsnummer: 8898620605
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Birds and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deneufbourg-Ypso SPRL
(Get full report from official database of BE for Deneufbourg-Ypso SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deneufbourg-Ypso SPRL
Addition kinds of activities for Deneufbourg-Ypso SPRL

394499. Spelletjes, speelgoed en voertuigen van kinderen, nv | Games, toys, and children's vehicles, nec
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
39990501. Sigaren en sigarettenhouders | Cigar and cigarette holders
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
86610124. Pinksterkerk | Pentecostal church

Werken bij Deneufbourg-Ypso SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deneufbourg-Ypso SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deneufbourg-Ypso SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deneufbourg-Ypso SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van Deneufbourg-Ypso SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Deneufbourg-Ypso SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deneufbourg-Ypso SPRL. Laat een reactie achter voor Deneufbourg-Ypso SPRL. Deneufbourg-Ypso SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deneufbourg-Ypso SPRL. Leave a respond for Deneufbourg-Ypso SPRL. Deneufbourg-Ypso SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deneufbourg-Ypso SPRL op de google maps. Adres en contacten Deneufbourg-Ypso SPRL
Location of Deneufbourg-Ypso SPRL on the google maps. Address and contacts of Deneufbourg-Ypso SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Deneufbourg-Ypso SPRL Deneufbourg-Ypso SPRL: FLBEVIL SPRL | VAL DUCHESSE | PAR - INTEL | Collard (Menuiserie) | TSL

Other related companies as Deneufbourg-Ypso SPRL: FLBEVIL SPRL | VAL DUCHESSE | PAR - INTEL | Collard (Menuiserie) | TSL

Deneufbourg-Ypso SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deneufbourg-Ypso SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04996551513. Het bedrijf Deneufbourg-Ypso SPRL bevindt zich op het adres: Rue Kéramis 53; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Birds and supplies. Lijst met producten zijn Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van Deneufbourg-Ypso SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deneufbourg-Ypso SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deneufbourg-Ypso SPRL, openstaande posities, locatie van Deneufbourg-Ypso SPRL op de kaart.

Deneufbourg-Ypso SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deneufbourg-Ypso SPRL, company assigned to the tax number BE04996551513. The company Deneufbourg-Ypso SPRL is located at the address: Rue Kéramis 53; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 171,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Birds and supplies. List of products are Pet shops - Retail.
The main activity of Deneufbourg-Ypso SPRL is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Deneufbourg-Ypso SPRL is not available. You also can look at reviews of Deneufbourg-Ypso SPRL, open positions, location of Deneufbourg-Ypso SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deneufbourg-Ypso SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deneufbourg-Ypso SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deneufbourg-Ypso SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deneufbourg-Ypso SPRL, employees, financial statistics.