Scooter and Bike SPRL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Scooter and Bike SPRL
Private companiesSocial Services • Scooter and Bike SPRL

Contactgegevens Scooter and Bike SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scooter and Bike SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scooter and Bike SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Alexandre Daoust 56; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 57 22 (+32-082 22 57 22) 082 22 57 22 (+32-082 22 57 22)

Fax (fax): 082 22 57 22 (+32-082 22 57 22) 082 22 57 22 (+32-082 22 57 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scooter and Bike SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scooter and Bike SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scooter and Bike SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scooter and Bike SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scooter and Bike SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scooter and Bike SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scooter and Bike SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scooter and Bike SPRL
Products information Scooter and Bike SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07716491699
Ondernemingsnummer: 7214141845
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Mopeds & scooters - Retail

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scooter and Bike SPRL
(Get full report from official database of BE for Scooter and Bike SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scooter and Bike SPRL
Addition kinds of activities for Scooter and Bike SPRL

07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
22959902. Lamineren van stoffen | Laminating of fabrics
34699917. Tegel, vloer of muur: gestempeld metaal | Tile, floor, or wall: stamped metal
73810100. Wachtdiensten | Guard services
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive

Werken bij Scooter and Bike SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scooter and Bike SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scooter and Bike SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scooter and Bike SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van Scooter and Bike SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Scooter and Bike SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scooter and Bike SPRL. Laat een reactie achter voor Scooter and Bike SPRL. Scooter and Bike SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scooter and Bike SPRL. Leave a respond for Scooter and Bike SPRL. Scooter and Bike SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scooter and Bike SPRL op de google maps. Adres en contacten Scooter and Bike SPRL
Location of Scooter and Bike SPRL on the google maps. Address and contacts of Scooter and Bike SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Scooter and Bike SPRL Scooter and Bike SPRL: DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA | marie-claire | WILLY SENTJENS | Mus茅e de la Radio et des Techniques de Communication | Crochet S

Other related companies as Scooter and Bike SPRL: DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA | marie-claire | WILLY SENTJENS | Mus茅e de la Radio et des Techniques de Communication | Crochet S

Scooter and Bike SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scooter and Bike SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07716491699. Het bedrijf Scooter and Bike SPRL bevindt zich op het adres: Rue Alexandre Daoust 56; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Retail.
De hoofdactiviteit van Scooter and Bike SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scooter and Bike SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scooter and Bike SPRL, openstaande posities, locatie van Scooter and Bike SPRL op de kaart.

Scooter and Bike SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scooter and Bike SPRL, company assigned to the tax number BE07716491699. The company Scooter and Bike SPRL is located at the address: Rue Alexandre Daoust 56; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorbikes. List of products are Mopeds & scooters - Retail.
The main activity of Scooter and Bike SPRL is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Scooter and Bike SPRL is not available. You also can look at reviews of Scooter and Bike SPRL, open positions, location of Scooter and Bike SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scooter and Bike SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scooter and Bike SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scooter and Bike SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scooter and Bike SPRL, employees, financial statistics.