MOTOS CLAUDY

Contactgegevens MOTOS CLAUDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTOS CLAUDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTOS CLAUDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Oignies 157; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau), België

Telefoon (phone): 071 77 45 64 (+32-071 77 45 64) 071 77 45 64 (+32-071 77 45 64)

Fax (fax): 071 74 08 10 (+32-071 74 08 10) 071 74 08 10 (+32-071 74 08 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTOS CLAUDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTOS CLAUDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTOS CLAUDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTOS CLAUDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTOS CLAUDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTOS CLAUDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTOS CLAUDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTOS CLAUDY
Products information MOTOS CLAUDY

BTW identificatienummer (tax): BE06193511962
Ondernemingsnummer: 3932250976
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Motorbikes - Clothing & equipment

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTOS CLAUDY
(Get full report from official database of BE for MOTOS CLAUDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTOS CLAUDY
Addition kinds of activities for MOTOS CLAUDY

20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
20850102. Ethylalcohol voor medicinale doeleinden | Ethyl alcohol for medicinal purposes
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
24260206. Pendelblokken, hardhout | Shuttle blocks, hardwood
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
33169903. Blad, staal, koudgewalst, nv: van warmgewalst gekocht | Sheet, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled
39910305. Toiletborstels | Toilet brushes
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service

Werken bij MOTOS CLAUDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTOS CLAUDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTOS CLAUDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTOS CLAUDY. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van MOTOS CLAUDY in sociale netwerken
Look for responds of MOTOS CLAUDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTOS CLAUDY. Laat een reactie achter voor MOTOS CLAUDY. MOTOS CLAUDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTOS CLAUDY. Leave a respond for MOTOS CLAUDY. MOTOS CLAUDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTOS CLAUDY op de google maps. Adres en contacten MOTOS CLAUDY
Location of MOTOS CLAUDY on the google maps. Address and contacts of MOTOS CLAUDY

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTOS CLAUDY MOTOS CLAUDY: Delaey Hugo NV | THEISSEN JOSEPH SANDGRUBE NEU MORESNET AG | CHARLOTTA THIJS | Spegelaere BVBA | IGNACE CLAESSENS

Other related companies as MOTOS CLAUDY: Delaey Hugo NV | THEISSEN JOSEPH SANDGRUBE NEU MORESNET AG | CHARLOTTA THIJS | Spegelaere BVBA | IGNACE CLAESSENS

MOTOS CLAUDY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTOS CLAUDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06193511962. Het bedrijf MOTOS CLAUDY bevindt zich op het adres: Rue d'Oignies 157; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 343,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Motorbikes - Clothing & equipment.
De hoofdactiviteit van MOTOS CLAUDY is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTOS CLAUDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTOS CLAUDY, openstaande posities, locatie van MOTOS CLAUDY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOTOS CLAUDY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTOS CLAUDY, company assigned to the tax number BE06193511962. The company MOTOS CLAUDY is located at the address: Rue d'Oignies 157; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 343,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motorbikes. List of products are Motorbikes - Clothing & equipment.
The main activity of MOTOS CLAUDY is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTOS CLAUDY is not available. You also can look at reviews of MOTOS CLAUDY, open positions, location of MOTOS CLAUDY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTOS CLAUDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTOS CLAUDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTOS CLAUDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTOS CLAUDY, employees, financial statistics.