Laguna Motors

Contactgegevens Laguna Motors: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laguna Motors: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laguna Motors

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lichterstraat 51; 2870; Puurs, België

Telefoon (phone): 03 899 01 90 (+32-03 899 01 90) 03 899 01 90 (+32-03 899 01 90)

Fax (fax): 03 298 07 90 (+32-03 298 07 90) 03 298 07 90 (+32-03 298 07 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laguna Motors: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laguna Motors"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laguna Motors"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laguna Motors, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laguna Motors. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laguna Motors, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laguna Motors. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laguna Motors
Products information Laguna Motors

BTW identificatienummer (tax): BE07263305664
Ondernemingsnummer: 3770477294
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 816,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Mopeds & scooters - Retail

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laguna Motors
(Get full report from official database of BE for Laguna Motors)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laguna Motors
Addition kinds of activities for Laguna Motors

329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
17610102. Dak reparatie | Roof repair
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
58120109. Japans restaurant | Japanese restaurant
73129901. Billboard reclame | Billboard advertising
79930000. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices

Werken bij Laguna Motors: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laguna Motors: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laguna Motors. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laguna Motors. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van Laguna Motors in sociale netwerken
Look for responds of Laguna Motors in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laguna Motors. Laat een reactie achter voor Laguna Motors. Laguna Motors bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laguna Motors. Leave a respond for Laguna Motors. Laguna Motors on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laguna Motors op de google maps. Adres en contacten Laguna Motors
Location of Laguna Motors on the google maps. Address and contacts of Laguna Motors

Andere gerelateerde bedrijven als come Laguna Motors Laguna Motors: BATTARD | IMMOBILIERE WAUTERS SA | FORD-ABELOOS AUTOMOTIVE | RENIER-DEFORCHE | POWERSOUND

Other related companies as Laguna Motors: BATTARD | IMMOBILIERE WAUTERS SA | FORD-ABELOOS AUTOMOTIVE | RENIER-DEFORCHE | POWERSOUND

Laguna Motors is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laguna Motors, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07263305664. Het bedrijf Laguna Motors bevindt zich op het adres: Lichterstraat 51; 2870; Puurs. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 816,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Retail.
De hoofdactiviteit van Laguna Motors is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laguna Motors is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laguna Motors, openstaande posities, locatie van Laguna Motors op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Laguna Motors is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laguna Motors, company assigned to the tax number BE07263305664. The company Laguna Motors is located at the address: Lichterstraat 51; 2870; Puurs. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 816,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motorbikes. List of products are Mopeds & scooters - Retail.
The main activity of Laguna Motors is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Laguna Motors is not available. You also can look at reviews of Laguna Motors, open positions, location of Laguna Motors on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laguna Motors, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laguna Motors, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laguna Motors, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laguna Motors, employees, financial statistics.