Janssen J & Zn

Contactgegevens Janssen J & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Janssen J & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Janssen J & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moerkerkse Steenweg 264-266; 8310; Brugge (Sint-Kruis), België

Telefoon (phone): 050 35 33 00 (+32-050 35 33 00) 050 35 33 00 (+32-050 35 33 00)

Fax (fax): 050 84 09 42 (+32-050 84 09 42) 050 84 09 42 (+32-050 84 09 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Janssen J & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Janssen J & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Janssen J & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Janssen J & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Janssen J & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Janssen J & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Janssen J & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Janssen J & Zn
Products information Janssen J & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE01467193603
Ondernemingsnummer: 5261596679
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Janssen J & Zn
(Get full report from official database of BE for Janssen J & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Janssen J & Zn
Addition kinds of activities for Janssen J & Zn

24310110. Louver deuren: hout | Louver doors: wood
28650309. chloorfenol | Chlorophenol
28690303. Adipinezuur en metaalzouten | Adipic acid and metallic salts
32910303. Grit, staal | Grit, steel
33419905. Koper smelten en raffineren (secundair) | Copper smelting and refining (secondary)
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
39310305. Oboes en Engelse horens | Oboes and english horns
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel

Werken bij Janssen J & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Janssen J & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Janssen J & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Janssen J & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van Janssen J & Zn in sociale netwerken
Look for responds of Janssen J & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Janssen J & Zn. Laat een reactie achter voor Janssen J & Zn. Janssen J & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Janssen J & Zn. Leave a respond for Janssen J & Zn. Janssen J & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Janssen J & Zn op de google maps. Adres en contacten Janssen J & Zn
Location of Janssen J & Zn on the google maps. Address and contacts of Janssen J & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Janssen J & Zn Janssen J & Zn: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | HONDENKAPSALON FLODDER | AN DIERCKENS | SCHATKAMER SINT.- CATHARINA | JIFORM

Other related companies as Janssen J & Zn: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | HONDENKAPSALON FLODDER | AN DIERCKENS | SCHATKAMER SINT.- CATHARINA | JIFORM

Janssen J & Zn is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Janssen J & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01467193603. Het bedrijf Janssen J & Zn bevindt zich op het adres: Moerkerkse Steenweg 264-266; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail.
De hoofdactiviteit van Janssen J & Zn is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Janssen J & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Janssen J & Zn, openstaande posities, locatie van Janssen J & Zn op de kaart.

Janssen J & Zn is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Janssen J & Zn, company assigned to the tax number BE01467193603. The company Janssen J & Zn is located at the address: Moerkerkse Steenweg 264-266; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motorbikes. List of products are Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail.
The main activity of Janssen J & Zn is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Janssen J & Zn is not available. You also can look at reviews of Janssen J & Zn, open positions, location of Janssen J & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Janssen J & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Janssen J & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Janssen J & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Janssen J & Zn, employees, financial statistics.