Coeckaerts Garage

Contactgegevens Coeckaerts Garage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coeckaerts Garage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coeckaerts Garage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haldertstraat 10; 3390; Tielt-Winge (Houwaart), België

Telefoon (phone): 016 63 46 94 (+32-016 63 46 94) 016 63 46 94 (+32-016 63 46 94)

Fax (fax): 016 63 46 94 (+32-016 63 46 94) 016 63 46 94 (+32-016 63 46 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coeckaerts Garage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coeckaerts Garage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coeckaerts Garage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coeckaerts Garage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coeckaerts Garage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coeckaerts Garage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coeckaerts Garage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coeckaerts Garage
Products information Coeckaerts Garage

BTW identificatienummer (tax): BE06208618164
Ondernemingsnummer: 5247039794
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Coeckaerts Garage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coeckaerts Garage
(Get full report from official database of BE for Coeckaerts Garage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coeckaerts Garage
Addition kinds of activities for Coeckaerts Garage

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
32910402. Polijstwielen | Polishing wheels
35469900. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation

Werken bij Coeckaerts Garage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coeckaerts Garage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coeckaerts Garage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coeckaerts Garage. Looking for open vacancies in other companies

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Sms 'easyjobs’ + je postcode naar 6033

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Coeckaerts Garage in sociale netwerken
Look for responds of Coeckaerts Garage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coeckaerts Garage. Laat een reactie achter voor Coeckaerts Garage. Coeckaerts Garage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coeckaerts Garage. Leave a respond for Coeckaerts Garage. Coeckaerts Garage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coeckaerts Garage op de google maps. Adres en contacten Coeckaerts Garage
Location of Coeckaerts Garage on the google maps. Address and contacts of Coeckaerts Garage

Andere gerelateerde bedrijven als come Coeckaerts Garage Coeckaerts Garage: Celplast BVBA | KBC | Fonteyn J-M | BUREAU AIS O.-A. | B.S.C. NAMUR ANGELS

Other related companies as Coeckaerts Garage: Celplast BVBA | KBC | Fonteyn J-M | BUREAU AIS O.-A. | B.S.C. NAMUR ANGELS

Coeckaerts Garage is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coeckaerts Garage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06208618164. Het bedrijf Coeckaerts Garage bevindt zich op het adres: Haldertstraat 10; 3390; Tielt-Winge (Houwaart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 822,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in Coeckaerts Garage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coeckaerts Garage is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coeckaerts Garage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coeckaerts Garage, openstaande posities, locatie van Coeckaerts Garage op de kaart.

Coeckaerts Garage is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coeckaerts Garage, company assigned to the tax number BE06208618164. The company Coeckaerts Garage is located at the address: Haldertstraat 10; 3390; Tielt-Winge (Houwaart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 822,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motorbikes. Products created in Coeckaerts Garage were not found.
The main activity of Coeckaerts Garage is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coeckaerts Garage is not available. You also can look at reviews of Coeckaerts Garage, open positions, location of Coeckaerts Garage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coeckaerts Garage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coeckaerts Garage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coeckaerts Garage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coeckaerts Garage, employees, financial statistics.