Carolo Racing SA

Contactgegevens Carolo Racing SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carolo Racing SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carolo Racing SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Rue 112; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 42 08 87 (+32-071 42 08 87) 071 42 08 87 (+32-071 42 08 87)

Fax (fax): 071 42 33 48 (+32-071 42 33 48) 071 42 33 48 (+32-071 42 33 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carolo Racing SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carolo Racing SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carolo Racing SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carolo Racing SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carolo Racing SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carolo Racing SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carolo Racing SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carolo Racing SA
Products information Carolo Racing SA

BTW identificatienummer (tax): BE01560302734
Ondernemingsnummer: 9110931396
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carolo Racing SA
(Get full report from official database of BE for Carolo Racing SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carolo Racing SA
Addition kinds of activities for Carolo Racing SA

28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
35599917. Kernreactor controle staaf en aandrijfmechanisme | Nuclear reactor control rod and drive mechanism
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
39420000. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments

Werken bij Carolo Racing SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carolo Racing SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carolo Racing SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carolo Racing SA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Carolo Racing SA in sociale netwerken
Look for responds of Carolo Racing SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carolo Racing SA. Laat een reactie achter voor Carolo Racing SA. Carolo Racing SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carolo Racing SA. Leave a respond for Carolo Racing SA. Carolo Racing SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carolo Racing SA op de google maps. Adres en contacten Carolo Racing SA
Location of Carolo Racing SA on the google maps. Address and contacts of Carolo Racing SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carolo Racing SA Carolo Racing SA: LUSTA NET | Van Meerhaeghe NV | GIES C. | T?L?BOUTIQUE | Magenta

Other related companies as Carolo Racing SA: LUSTA NET | Van Meerhaeghe NV | GIES C. | T?L?BOUTIQUE | Magenta

Carolo Racing SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carolo Racing SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01560302734. Het bedrijf Carolo Racing SA bevindt zich op het adres: Grand'Rue 112; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 373,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Carolo Racing SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carolo Racing SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carolo Racing SA, openstaande posities, locatie van Carolo Racing SA op de kaart.

Carolo Racing SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carolo Racing SA, company assigned to the tax number BE01560302734. The company Carolo Racing SA is located at the address: Grand'Rue 112; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 373,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorbikes. List of products are Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
The main activity of Carolo Racing SA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Carolo Racing SA is not available. You also can look at reviews of Carolo Racing SA, open positions, location of Carolo Racing SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carolo Racing SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carolo Racing SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carolo Racing SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carolo Racing SA, employees, financial statistics.