BG Bikes

Contactgegevens BG Bikes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BG Bikes: address, phone, fax, email, website, opening hours

BG Bikes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Mauw 2; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 42 98 91; 0476 36 16 61 (+32-014 42 98 91; 0476 36 16 61) 014 42 98 91; 0476 36 16 61 (+32-014 42 98 91; 0476 36 16 61)

Fax (fax): +32 (67) 381-29-61 +32 (67) 381-29-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BG Bikes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BG Bikes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BG Bikes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BG Bikes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BG Bikes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BG Bikes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BG Bikes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BG Bikes
Products information BG Bikes

BTW identificatienummer (tax): BE06731567382
Ondernemingsnummer: 9689910888
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BG Bikes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BG Bikes
(Get full report from official database of BE for BG Bikes)

Aanvulling soorten activiteiten voor BG Bikes
Addition kinds of activities for BG Bikes

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
27820100. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
39440000. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes

Werken bij BG Bikes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BG Bikes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BG Bikes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BG Bikes. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

Zoek naar antwoorden van BG Bikes in sociale netwerken
Look for responds of BG Bikes in social networks

Lees alle opmerkingen voor BG Bikes. Laat een reactie achter voor BG Bikes. BG Bikes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BG Bikes. Leave a respond for BG Bikes. BG Bikes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BG Bikes op de google maps. Adres en contacten BG Bikes
Location of BG Bikes on the google maps. Address and contacts of BG Bikes

Andere gerelateerde bedrijven als come BG Bikes BG Bikes: Krediet Nuverheid | EUREM | FRANCIS NOTTE | COIFFURE UNISEX | Centre (Du)

Other related companies as BG Bikes: Krediet Nuverheid | EUREM | FRANCIS NOTTE | COIFFURE UNISEX | Centre (Du)

BG Bikes is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BG Bikes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06731567382. Het bedrijf BG Bikes bevindt zich op het adres: Hoge Mauw 2; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 112,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in BG Bikes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BG Bikes is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BG Bikes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BG Bikes, openstaande posities, locatie van BG Bikes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BG Bikes is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BG Bikes, company assigned to the tax number BE06731567382. The company BG Bikes is located at the address: Hoge Mauw 2; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 112,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motorbikes. Products created in BG Bikes were not found.
The main activity of BG Bikes is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BG Bikes is not available. You also can look at reviews of BG Bikes, open positions, location of BG Bikes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BG Bikes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BG Bikes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BG Bikes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BG Bikes, employees, financial statistics.