ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

Contactgegevens ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beselarestraat 251 Box A; 8980; Zonnebeke, België

Telefoon (phone): +32 (87) 948-23-82 +32 (87) 948-23-82

Fax (fax): +32 (19) 790-28-23 +32 (19) 790-28-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACE & KING MOTORCYCLES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACE & KING MOTORCYCLES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
Products information ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05223693847
Ondernemingsnummer: 7722808837
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ACE & KING MOTORCYCLES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
(Get full report from official database of BE for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
Addition kinds of activities for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
206299. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
31310202. Hielkapjes | Heel caps
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
38240115. Turbine meters | Turbine meters
56610100. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
73810203. Lie detectie service | Lie detection service
78190301. Filmverwerking, bewerken en titelen: film | Film processing, editing, and titling: motion picture
91210104. Wetgevende studie commissie | Legislative study commission

Werken bij ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Laat een reactie achter voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. ACE & KING MOTORCYCLES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Leave a respond for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. ACE & KING MOTORCYCLES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACE & KING MOTORCYCLES BVBA op de google maps. Adres en contacten ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
Location of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA on the google maps. Address and contacts of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACE & KING MOTORCYCLES BVBA ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: ART DE LA TABLE | Sharp Electronics Belgium | JAP'S | Oude Hoeve (In De) | VUYLSTEKE

Other related companies as ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: ART DE LA TABLE | Sharp Electronics Belgium | JAP'S | Oude Hoeve (In De) | VUYLSTEKE

ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05223693847. Het bedrijf ACE & KING MOTORCYCLES BVBA bevindt zich op het adres: Beselarestraat 251 Box A; 8980; Zonnebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in ACE & KING MOTORCYCLES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, openstaande posities, locatie van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, company assigned to the tax number BE05223693847. The company ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is located at the address: Beselarestraat 251 Box A; 8980; Zonnebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motorbikes. Products created in ACE & KING MOTORCYCLES BVBA were not found.
The main activity of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is not available. You also can look at reviews of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, open positions, location of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, employees, financial statistics.