A B K-MAISON BOLAND SPRL

Contactgegevens A B K-MAISON BOLAND SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A B K-MAISON BOLAND SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A B K-MAISON BOLAND SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grand'Rue 43; 4870; Trooz (For锚t), België

Telefoon (phone): 04 351 62 14 (+32-04 351 62 14) 04 351 62 14 (+32-04 351 62 14)

Fax (fax): 04 369 48 72 (+32-04 369 48 72) 04 369 48 72 (+32-04 369 48 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A B K-MAISON BOLAND SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A B K-MAISON BOLAND SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A B K-MAISON BOLAND SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A B K-MAISON BOLAND SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A B K-MAISON BOLAND SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A B K-MAISON BOLAND SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A B K-MAISON BOLAND SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A B K-MAISON BOLAND SPRL
Products information A B K-MAISON BOLAND SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04551330566
Ondernemingsnummer: 8439117431
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A B K-MAISON BOLAND SPRL
(Get full report from official database of BE for A B K-MAISON BOLAND SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A B K-MAISON BOLAND SPRL
Addition kinds of activities for A B K-MAISON BOLAND SPRL

2819. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
55310103. Automotive onderdelen | Automotive parts

Werken bij A B K-MAISON BOLAND SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A B K-MAISON BOLAND SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A B K-MAISON BOLAND SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A B K-MAISON BOLAND SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van A B K-MAISON BOLAND SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A B K-MAISON BOLAND SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A B K-MAISON BOLAND SPRL. Laat een reactie achter voor A B K-MAISON BOLAND SPRL. A B K-MAISON BOLAND SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A B K-MAISON BOLAND SPRL. Leave a respond for A B K-MAISON BOLAND SPRL. A B K-MAISON BOLAND SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A B K-MAISON BOLAND SPRL op de google maps. Adres en contacten A B K-MAISON BOLAND SPRL
Location of A B K-MAISON BOLAND SPRL on the google maps. Address and contacts of A B K-MAISON BOLAND SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A B K-MAISON BOLAND SPRL A B K-MAISON BOLAND SPRL: JACQUES DESSANGE | SERGE DE GROEVE | SNELSHOP | ANEP SA | Saint-Viteux BVBA

Other related companies as A B K-MAISON BOLAND SPRL: JACQUES DESSANGE | SERGE DE GROEVE | SNELSHOP | ANEP SA | Saint-Viteux BVBA

A B K-MAISON BOLAND SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A B K-MAISON BOLAND SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04551330566. Het bedrijf A B K-MAISON BOLAND SPRL bevindt zich op het adres: Rue Grand'Rue 43; 4870; Trooz (For锚t). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail.
De hoofdactiviteit van A B K-MAISON BOLAND SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A B K-MAISON BOLAND SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A B K-MAISON BOLAND SPRL, openstaande posities, locatie van A B K-MAISON BOLAND SPRL op de kaart.

A B K-MAISON BOLAND SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A B K-MAISON BOLAND SPRL, company assigned to the tax number BE04551330566. The company A B K-MAISON BOLAND SPRL is located at the address: Rue Grand'Rue 43; 4870; Trooz (For锚t). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motorbikes. List of products are Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail.
The main activity of A B K-MAISON BOLAND SPRL is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A B K-MAISON BOLAND SPRL is not available. You also can look at reviews of A B K-MAISON BOLAND SPRL, open positions, location of A B K-MAISON BOLAND SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A B K-MAISON BOLAND SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A B K-MAISON BOLAND SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A B K-MAISON BOLAND SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A B K-MAISON BOLAND SPRL, employees, financial statistics.