Quality Bikes

Contactgegevens Quality Bikes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quality Bikes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quality Bikes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 24; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 0495 21 09 01; 016 29 00 57 (+32-0495 21 09 01; 016 29 00 57) 0495 21 09 01; 016 29 00 57 (+32-0495 21 09 01; 016 29 00 57)

Fax (fax): 016 89 56 70 (+32-016 89 56 70) 016 89 56 70 (+32-016 89 56 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quality Bikes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quality Bikes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quality Bikes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quality Bikes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quality Bikes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quality Bikes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quality Bikes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quality Bikes
Products information Quality Bikes

BTW identificatienummer (tax): BE09752807617
Ondernemingsnummer: 2647674560
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Motorbikes

Product categorie (product category): Motorbikes - Clothing and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quality Bikes
(Get full report from official database of BE for Quality Bikes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quality Bikes
Addition kinds of activities for Quality Bikes

291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
14999905. Diatomaceous earth mining | Diatomaceous earth mining
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
26210806. Verpakkingspapier | Packaging paper
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
51990400. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
80510000. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities

Werken bij Quality Bikes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quality Bikes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quality Bikes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quality Bikes. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van Quality Bikes in sociale netwerken
Look for responds of Quality Bikes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quality Bikes. Laat een reactie achter voor Quality Bikes. Quality Bikes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quality Bikes. Leave a respond for Quality Bikes. Quality Bikes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quality Bikes op de google maps. Adres en contacten Quality Bikes
Location of Quality Bikes on the google maps. Address and contacts of Quality Bikes

Andere gerelateerde bedrijven als come Quality Bikes Quality Bikes: SAMINA VANDE WIELE | ASTRID DESMET | De Jonghe Dirk BVBA | EMILE DELPERDANGE | DIJCK - VERGAUWEN

Other related companies as Quality Bikes: SAMINA VANDE WIELE | ASTRID DESMET | De Jonghe Dirk BVBA | EMILE DELPERDANGE | DIJCK - VERGAUWEN

Quality Bikes is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Quality Bikes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09752807617. Het bedrijf Quality Bikes bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 24; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motorbikes - Clothing and equipment. Lijst met producten zijn Motorbikes.
De hoofdactiviteit van Quality Bikes is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quality Bikes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quality Bikes, openstaande posities, locatie van Quality Bikes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quality Bikes is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Quality Bikes, company assigned to the tax number BE09752807617. The company Quality Bikes is located at the address: Brusselsesteenweg 24; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motorbikes - Clothing and equipment. List of products are Motorbikes.
The main activity of Quality Bikes is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Quality Bikes is not available. You also can look at reviews of Quality Bikes, open positions, location of Quality Bikes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quality Bikes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quality Bikes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quality Bikes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quality Bikes, employees, financial statistics.