GARAGE R. DAVE ET FILS SA

Contactgegevens GARAGE R. DAVE ET FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE R. DAVE ET FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE R. DAVE ET FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch De Wavre 325 4520 Wanze, België

Telefoon (phone): 32.85 71 16 09 32.85 71 16 09

Fax (fax): 32.85 71 13 38 32.85 71 13 38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE R. DAVE ET FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE R. DAVE ET FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE R. DAVE ET FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE R. DAVE ET FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE R. DAVE ET FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE R. DAVE ET FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE R. DAVE ET FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE R. DAVE ET FILS SA
Products information GARAGE R. DAVE ET FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04263763427
Ondernemingsnummer: 4355773925
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Cars

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE R. DAVE ET FILS SA
(Get full report from official database of BE for GARAGE R. DAVE ET FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE R. DAVE ET FILS SA
Addition kinds of activities for GARAGE R. DAVE ET FILS SA

254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
336602. propellers | Propellers
363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
738401. Fotografische diensten | Photographic services
25110201. Ontbijtsets (meubels): hout | Breakfast sets (furniture): wood
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers

Werken bij GARAGE R. DAVE ET FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE R. DAVE ET FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE R. DAVE ET FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE R. DAVE ET FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van GARAGE R. DAVE ET FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE R. DAVE ET FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE R. DAVE ET FILS SA. Laat een reactie achter voor GARAGE R. DAVE ET FILS SA. GARAGE R. DAVE ET FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE R. DAVE ET FILS SA. Leave a respond for GARAGE R. DAVE ET FILS SA. GARAGE R. DAVE ET FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE R. DAVE ET FILS SA op de google maps. Adres en contacten GARAGE R. DAVE ET FILS SA
Location of GARAGE R. DAVE ET FILS SA on the google maps. Address and contacts of GARAGE R. DAVE ET FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE R. DAVE ET FILS SA GARAGE R. DAVE ET FILS SA: HUGO ANTHUENIS | Staels-Costa NV | AVE CLEAN | Femman Property | WERNER PIESSENS

Other related companies as GARAGE R. DAVE ET FILS SA: HUGO ANTHUENIS | Staels-Costa NV | AVE CLEAN | Femman Property | WERNER PIESSENS

GARAGE R. DAVE ET FILS SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE R. DAVE ET FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04263763427. Het bedrijf GARAGE R. DAVE ET FILS SA bevindt zich op het adres: Ch De Wavre 325 4520 Wanze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Cars.
De hoofdactiviteit van GARAGE R. DAVE ET FILS SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE R. DAVE ET FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE R. DAVE ET FILS SA, openstaande posities, locatie van GARAGE R. DAVE ET FILS SA op de kaart.

GARAGE R. DAVE ET FILS SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE R. DAVE ET FILS SA, company assigned to the tax number BE04263763427. The company GARAGE R. DAVE ET FILS SA is located at the address: Ch De Wavre 325 4520 Wanze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Cars.
The main activity of GARAGE R. DAVE ET FILS SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE R. DAVE ET FILS SA is not available. You also can look at reviews of GARAGE R. DAVE ET FILS SA, open positions, location of GARAGE R. DAVE ET FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE R. DAVE ET FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE R. DAVE ET FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE R. DAVE ET FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE R. DAVE ET FILS SA, employees, financial statistics.