GARAGE DESCHEEMAEKER NV

Contactgegevens GARAGE DESCHEEMAEKER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DESCHEEMAEKER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DESCHEEMAEKER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheepsdaleln 47 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 32.50 32 02 17 32.50 32 02 17

Fax (fax): 32.50 32 01 13 32.50 32 01 13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DESCHEEMAEKER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DESCHEEMAEKER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DESCHEEMAEKER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DESCHEEMAEKER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DESCHEEMAEKER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DESCHEEMAEKER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DESCHEEMAEKER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DESCHEEMAEKER NV
Products information GARAGE DESCHEEMAEKER NV

BTW identificatienummer (tax): BE03113220214
Ondernemingsnummer: 7471221923
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Off-road vehicles

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DESCHEEMAEKER NV
(Get full report from official database of BE for GARAGE DESCHEEMAEKER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DESCHEEMAEKER NV
Addition kinds of activities for GARAGE DESCHEEMAEKER NV

3483. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
72990102. Dieetcentrum, zonder medisch personeel | Diet center, without medical staff
78329901. Exposanten voor luchtvaartmaatschappijen, film | Exhibitors for airlines, motion picture

Werken bij GARAGE DESCHEEMAEKER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DESCHEEMAEKER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DESCHEEMAEKER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DESCHEEMAEKER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DESCHEEMAEKER NV in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DESCHEEMAEKER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DESCHEEMAEKER NV. Laat een reactie achter voor GARAGE DESCHEEMAEKER NV. GARAGE DESCHEEMAEKER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DESCHEEMAEKER NV. Leave a respond for GARAGE DESCHEEMAEKER NV. GARAGE DESCHEEMAEKER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DESCHEEMAEKER NV op de google maps. Adres en contacten GARAGE DESCHEEMAEKER NV
Location of GARAGE DESCHEEMAEKER NV on the google maps. Address and contacts of GARAGE DESCHEEMAEKER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DESCHEEMAEKER NV GARAGE DESCHEEMAEKER NV: Delfosse sprl SPRL | ROLAND MASSART | GARAGE SAINT MARTIN | PAUL CHARPENTIER | GILBERT DE CRAENE

Other related companies as GARAGE DESCHEEMAEKER NV: Delfosse sprl SPRL | ROLAND MASSART | GARAGE SAINT MARTIN | PAUL CHARPENTIER | GILBERT DE CRAENE

GARAGE DESCHEEMAEKER NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DESCHEEMAEKER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03113220214. Het bedrijf GARAGE DESCHEEMAEKER NV bevindt zich op het adres: Scheepsdaleln 47 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Off-road vehicles.
De hoofdactiviteit van GARAGE DESCHEEMAEKER NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DESCHEEMAEKER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DESCHEEMAEKER NV, openstaande posities, locatie van GARAGE DESCHEEMAEKER NV op de kaart.

GARAGE DESCHEEMAEKER NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DESCHEEMAEKER NV, company assigned to the tax number BE03113220214. The company GARAGE DESCHEEMAEKER NV is located at the address: Scheepsdaleln 47 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Off-road vehicles.
The main activity of GARAGE DESCHEEMAEKER NV is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DESCHEEMAEKER NV is not available. You also can look at reviews of GARAGE DESCHEEMAEKER NV, open positions, location of GARAGE DESCHEEMAEKER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DESCHEEMAEKER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DESCHEEMAEKER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DESCHEEMAEKER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DESCHEEMAEKER NV, employees, financial statistics.