DHR MARTIN VAN HOECKE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • DHR MARTIN VAN HOECKE
Private companiesInsurance Carriers • DHR MARTIN VAN HOECKE

Contactgegevens DHR MARTIN VAN HOECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHR MARTIN VAN HOECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHR MARTIN VAN HOECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciebaan 102 9270 Kalken, België

Telefoon (phone): 32.93 69 62 88 32.93 69 62 88

Fax (fax): 32.93 66 66 29 32.93 66 66 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHR MARTIN VAN HOECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHR MARTIN VAN HOECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHR MARTIN VAN HOECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHR MARTIN VAN HOECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHR MARTIN VAN HOECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHR MARTIN VAN HOECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHR MARTIN VAN HOECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHR MARTIN VAN HOECKE
Products information DHR MARTIN VAN HOECKE

BTW identificatienummer (tax): BE09182617187
Ondernemingsnummer: 4402191162
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Trailers, touring

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHR MARTIN VAN HOECKE
(Get full report from official database of BE for DHR MARTIN VAN HOECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHR MARTIN VAN HOECKE
Addition kinds of activities for DHR MARTIN VAN HOECKE

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
22990209. Pijp- en ketelbekleding, vilt | Pipe and boiler covering, felt
39520211. Frames voor kunstenaars doeken | Frames for artists' canvases
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric

Werken bij DHR MARTIN VAN HOECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHR MARTIN VAN HOECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHR MARTIN VAN HOECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHR MARTIN VAN HOECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van DHR MARTIN VAN HOECKE in sociale netwerken
Look for responds of DHR MARTIN VAN HOECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHR MARTIN VAN HOECKE. Laat een reactie achter voor DHR MARTIN VAN HOECKE. DHR MARTIN VAN HOECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHR MARTIN VAN HOECKE. Leave a respond for DHR MARTIN VAN HOECKE. DHR MARTIN VAN HOECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHR MARTIN VAN HOECKE op de google maps. Adres en contacten DHR MARTIN VAN HOECKE
Location of DHR MARTIN VAN HOECKE on the google maps. Address and contacts of DHR MARTIN VAN HOECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come DHR MARTIN VAN HOECKE DHR MARTIN VAN HOECKE: KETELS MARKETING DIRECT | J. EMONTSPOOL-EUPEN | COIFFURE MARIE-ROSE | Bulgarie-Bulgarije (Ambassade) | PAUL LEQUEUX

Other related companies as DHR MARTIN VAN HOECKE: KETELS MARKETING DIRECT | J. EMONTSPOOL-EUPEN | COIFFURE MARIE-ROSE | Bulgarie-Bulgarije (Ambassade) | PAUL LEQUEUX

DHR MARTIN VAN HOECKE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHR MARTIN VAN HOECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09182617187. Het bedrijf DHR MARTIN VAN HOECKE bevindt zich op het adres: Provinciebaan 102 9270 Kalken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 841,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Trailers, touring.
De hoofdactiviteit van DHR MARTIN VAN HOECKE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHR MARTIN VAN HOECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHR MARTIN VAN HOECKE, openstaande posities, locatie van DHR MARTIN VAN HOECKE op de kaart.

DHR MARTIN VAN HOECKE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHR MARTIN VAN HOECKE, company assigned to the tax number BE09182617187. The company DHR MARTIN VAN HOECKE is located at the address: Provinciebaan 102 9270 Kalken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 841,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Trailers, touring.
The main activity of DHR MARTIN VAN HOECKE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DHR MARTIN VAN HOECKE is not available. You also can look at reviews of DHR MARTIN VAN HOECKE, open positions, location of DHR MARTIN VAN HOECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHR MARTIN VAN HOECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHR MARTIN VAN HOECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHR MARTIN VAN HOECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHR MARTIN VAN HOECKE, employees, financial statistics.