AUTO SERVICE NV

Contactgegevens AUTO SERVICE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO SERVICE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO SERVICE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverestr 28a 9700 Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 32.55 31 48 05 32.55 31 48 05

Fax (fax): 32.55 31 04 64 32.55 31 04 64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO SERVICE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO SERVICE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO SERVICE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO SERVICE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO SERVICE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO SERVICE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO SERVICE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO SERVICE NV
Products information AUTO SERVICE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06853515625
Ondernemingsnummer: 5412933349
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Vehicles - mechanical components and parts

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO SERVICE NV
(Get full report from official database of BE for AUTO SERVICE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO SERVICE NV
Addition kinds of activities for AUTO SERVICE NV

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
123100. Antracietwinning | Anthracite mining
22110506. Boren, katoen | Drills, cotton
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij AUTO SERVICE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO SERVICE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO SERVICE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO SERVICE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van AUTO SERVICE NV in sociale netwerken
Look for responds of AUTO SERVICE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO SERVICE NV. Laat een reactie achter voor AUTO SERVICE NV. AUTO SERVICE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO SERVICE NV. Leave a respond for AUTO SERVICE NV. AUTO SERVICE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO SERVICE NV op de google maps. Adres en contacten AUTO SERVICE NV
Location of AUTO SERVICE NV on the google maps. Address and contacts of AUTO SERVICE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO SERVICE NV AUTO SERVICE NV: Derhore J | BACOB | Herbots Joyce | Robbrecht Geert | COOREMAN

Other related companies as AUTO SERVICE NV: Derhore J | BACOB | Herbots Joyce | Robbrecht Geert | COOREMAN

AUTO SERVICE NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO SERVICE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06853515625. Het bedrijf AUTO SERVICE NV bevindt zich op het adres: Beverestr 28a 9700 Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Vehicles - mechanical components and parts.
De hoofdactiviteit van AUTO SERVICE NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO SERVICE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO SERVICE NV, openstaande posities, locatie van AUTO SERVICE NV op de kaart.

AUTO SERVICE NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO SERVICE NV, company assigned to the tax number BE06853515625. The company AUTO SERVICE NV is located at the address: Beverestr 28a 9700 Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Vehicles - mechanical components and parts.
The main activity of AUTO SERVICE NV is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO SERVICE NV is not available. You also can look at reviews of AUTO SERVICE NV, open positions, location of AUTO SERVICE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO SERVICE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO SERVICE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO SERVICE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO SERVICE NV, employees, financial statistics.