STIHL-NORBELCO

Contactgegevens STIHL-NORBELCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STIHL-NORBELCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

STIHL-NORBELCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Genval 30; 1301; Wavre (Bierges), België

Telefoon (phone): 02 653 00 00 (+32-02 653 00 00) 02 653 00 00 (+32-02 653 00 00)

Fax (fax): +32 (86) 952-34-24 +32 (86) 952-34-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STIHL-NORBELCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STIHL-NORBELCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STIHL-NORBELCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STIHL-NORBELCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STIHL-NORBELCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STIHL-NORBELCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STIHL-NORBELCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STIHL-NORBELCO
Products information STIHL-NORBELCO

BTW identificatienummer (tax): BE05880676269
Ondernemingsnummer: 7140533447
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in STIHL-NORBELCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motor saws

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STIHL-NORBELCO
(Get full report from official database of BE for STIHL-NORBELCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor STIHL-NORBELCO
Addition kinds of activities for STIHL-NORBELCO

249303. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
14119909. Serpentine, dimensie-quarrying | Serpentine, dimension-quarrying
34430205. Condensers, stoom | Condensers, steam
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
35890201. Auto wasmachines | Car washing machinery

Werken bij STIHL-NORBELCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STIHL-NORBELCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STIHL-NORBELCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STIHL-NORBELCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Order processing officer/export (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is voor producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek n aar een order processing officer/export. De functieomschrijving: De dienst orderverwerking ondersteunen Administratieve verwerking via het ERP-systeem Opvolging en afhandeling van de orders Klanten telefonisch als aan de balie helpen Opvolging van de klachten

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van STIHL-NORBELCO in sociale netwerken
Look for responds of STIHL-NORBELCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor STIHL-NORBELCO. Laat een reactie achter voor STIHL-NORBELCO. STIHL-NORBELCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STIHL-NORBELCO. Leave a respond for STIHL-NORBELCO. STIHL-NORBELCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STIHL-NORBELCO op de google maps. Adres en contacten STIHL-NORBELCO
Location of STIHL-NORBELCO on the google maps. Address and contacts of STIHL-NORBELCO

Andere gerelateerde bedrijven als come STIHL-NORBELCO STIHL-NORBELCO: DRUANT A ROMMENS | PHILIPPE CAREME | ICHEC-ISC ST.LOUIS-ISFSC | CARROSSERIE DELHAYE | superphar

Other related companies as STIHL-NORBELCO: DRUANT A ROMMENS | PHILIPPE CAREME | ICHEC-ISC ST.LOUIS-ISFSC | CARROSSERIE DELHAYE | superphar

STIHL-NORBELCO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STIHL-NORBELCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05880676269. Het bedrijf STIHL-NORBELCO bevindt zich op het adres: Rue de Genval 30; 1301; Wavre (Bierges). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motor saws. Producten gemaakt in STIHL-NORBELCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STIHL-NORBELCO is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STIHL-NORBELCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STIHL-NORBELCO, openstaande posities, locatie van STIHL-NORBELCO op de kaart.

STIHL-NORBELCO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is STIHL-NORBELCO, company assigned to the tax number BE05880676269. The company STIHL-NORBELCO is located at the address: Rue de Genval 30; 1301; Wavre (Bierges). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motor saws. Products created in STIHL-NORBELCO were not found.
The main activity of STIHL-NORBELCO is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STIHL-NORBELCO is not available. You also can look at reviews of STIHL-NORBELCO, open positions, location of STIHL-NORBELCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STIHL-NORBELCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STIHL-NORBELCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STIHL-NORBELCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STIHL-NORBELCO, employees, financial statistics.